Hoe maak je stem uit Sync Fix in Video bewerkte films

De meeste mensen realiseren zich niet dat de audio- en video binnenkant van elk bestand zijn twee afzonderlijke stromen. Dit betekent dat wanneer iemand probeert om een ​​bewerkte film te spelen, de video begint en vervolgens de afzonderlijke audio start na. Hierdoor is het zeer gemakkelijk voor de audio niet meer synchroon spelen met de video. Dit kan erg frustrerend zijn, het maken van enkele bewerkte films volledig unwatchable. Gelukkig kan dit probleem heel gemakkelijk worden verholpen.

instructies

1 Bezoek http://download.cnet.com/Media-Player-Classic/3000-2139_4-10518778.html en download de gratis Media Player Classic-programma.

2 Dubbelklik op het pictogram Media Player Classic na het downloaden om het programma te openen hebben afgerond. Klik op Bestand en klik op Openen. Zoek de harde schijf van uw computer voor het bewerkte filmbestand. Dubbelklik op het bestand om het in de mediaspeler te openen.

3 Bekijk de film totdat u merkt dat de audio-vallen uit sync. Pauzeer de video en klik op het tabblad Weergave aan de bovenkant van het scherm. Blader door het menu en selecteer Opties.

4 Blader door de opties aan de linkerkant van het nieuwe venster. Klik op Internal Filters en klik vervolgens op Audio Switcher.

5 Licht het venster in het midden van het venster label Audio Time Shift. Daarnaast is een waarde in. Plaats een getal in het vak om de audio aan te passen; 1000 ms is het equivalent van 1 seconde van video. Klik op Toepassen, en controleer om te zien of de audio is synchroon met de video. Als het niet, herhaalt u de stappen en de audio verder aan te passen.

Hints

  • Als het geluid begint te spelen voordat de personages hun lippen bewegen, zet een negatief getal in de Audio Time Shift waarde in om de audio en video te synchroniseren.