Hoe te importeren video's naar iTunes

Hoe te importeren video's naar iTunes


ITunes is een multimedia toepassing die door Apple Inc., dat ingebouwd met het Mac-besturingssysteem wordt geleverd, maar is ook beschikbaar voor Windows. U kunt het gebruiken om uw muziek te beheren, meldt u aan en download podcasts, afspeellijsten maken en update uw iPod. U kunt het ook gebruiken voor het importeren en beheren van video's die al op uw harde schijf zijn, spelen ze in iTunes en synchroniseren naar uw iPod. Het importeren van films naar iTunes en het bekijken van hen heeft geen speciale software of hulpmiddelen nodig.

instructies

1 Open uw iTunes-applicatie en schakel de categorie "Movies" op uw zijbalk als het niet er al. Open je instellingen, kijk dan naar het tabblad 'Algemeen'. Vink het vakje aan naast "Movies" onder de categorie "Show" en klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan.

2 Importeer een videobestand door te klikken op "File" en vervolgens te klikken op "toevoegen aan bibliotheek." Zoek en selecteer het bestand dat u wilt importeren en klik op 'Kies'. " Dit kan even duren, maar de video wordt vervolgens weergegeven in uw bibliotheek.

3 Bekijk een filmpje door te klikken op de knop "Movies" op uw iTunes-zijbalk, dan dubbelklikken op het pictogram van de film, of door te klikken "Play Movie" wanneer u uw muis over het icoon (dat is een beeld uit de film zelf ).

4 toevoegen aan je iPod door de stekker in, dan is het selecteren van de naam op de zijbalk en te klikken op de tab "Movies". Vink het vakje naast 'Sync Movies' en selecteer welke films u wilt overbrengen naar uw iPod. Klik op "Sync", en de film van uw keuze wordt automatisch verplaatst naar uw iPod.