Hoe kan ik een ISO-bestand te converteren naar een MPEG1

Als u een van uw dvd's hebt geript als een ISO-bestand, zul je meer dan waarschijnlijk om het ISO-bestand te converteren naar een afspeelbare video-formaat. Afspelen van ISO videobestanden mogelijk is en door enkele media spelers geaccepteerd, maar het MPEG1-bestand is veel meer speelbaar in bijna alle media spelers, waaronder de Sony Playstation3, PSP, iPod, iPhone en vele anderen.

instructies

1 Download en een ISO montage software zoals Daemon Tools te installeren. De software zal de ISO mounten als een virtueel schijfstation. De computer zal de virtuele schijfstation zien als een dvd / cd-station op uw computer, zodat u het ISO-bestand af te spelen alsof het een schijf.

2 Monteer de ISO met de software die u hebt geïnstalleerd. Bij gebruik van Daemon Tools, klikt u op het pictogram van Daemon Tools in het systeemvak, dat is aan de rechterkant van de taakbalk van Windows en klik op "Mount." Een nieuw venster verschijnt, en u kunt zoeken naar uw ISO-bestand. Selecteer deze en klik op "Open" om het in Daemon Tools laden.

3 Downloaden DVD Decrypter en installeer het. Open DVD Decrypter en klik op "Mode" in het menu bovenaan. Klik op "IFO" en klik op "Extra." Klik op 'Instellingen' en verander file-splitsing op "Geen." Klik op het tabblad 'stream processing "en klik op" Enable stream processing. " Selecteer de eerste video vermeld onder het tabblad 'stream processing'.

4 Klik op het pictogram "Destination" en selecteer een plek om de video bestand op te slaan. Klik op 'Opslaan' om de locatie te controleren. Klik op de groene pijl om het rippen te starten. Download en installeer PS3 Video 9. Open het na de installatie.

5 Klik op "Video File" in het hoofdmenu en selecteer "Normal Mode" op de volgende pagina. Klik op "Select File" om een ​​nieuw venster te openen. Zoek het videobestand dat u zojuist hebt gemaakt en klik op "Open" om het in PS3 Video 9. Klik op "Browse" belasting op de volgende sectie om een ​​plek om de MPEG-bestand op te slaan te vinden. Voer een nieuwe titel voor het MPEG-bestand in de volgende sectie.

6 Controleer of de video-conversie-instellingen op de volgende pagina en klik op 'Volgende'. Klik op de knop "Start converteren", en uw video zal worden omgezet in een MPEG-bestand.

Hints

  • De bestanden die PS3 Video 9 merken zijn niet speelbaar alleen de producten van Sony. Het creëert alleen een MPEG-bestand dat de PS3 houdt van de beste.