HP 2575 Problemen met de printer

De HP 2575 all-in-one printer kan afdrukken tot 30 pagina's per minuut in zwart-wit documenten en 24 pagina's per minuut voor documenten in kleur. Het is gebruikelijk om problemen ondervindt met een printer, waaronder de HP 2575, zo kennen en begrijpen van deze problemen is van groot voordeel.

Problemen met de stroomvoorziening

Voer een "power reset" als de printer niet reageert. Om dit te doen, koppelt u het ene uiteinde van de voedingskabel van de achterkant van de printer met het apparaat ingeschakeld en koppel vervolgens de andere kant uit het stopcontact. Wacht minstens 15 seconden voor het apparaat te resetten. Steek het ene uiteinde van het netsnoer weer in het stopcontact en het andere uiteinde aan op de netaansluiting van de printer.

Paper Jam

Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact. Verwijder de achterklep en bereiken voor vastgelopen papier in het apparaat. Als je het niet kan bereiken van daar, open de cartridgeklep en bereiken de papiervezels vanaf daar. Sluit het netsnoer en zet het apparaat aan.

Foutmeldingen

Als het waarschuwingslampje licht rood knippert en u kunt niet afdrukken met het apparaat, dit geeft aan dat de inktpatroon is al leeg of er problemen zijn met de cartridge. Fouten zoals kleur of Rechts inktcartridge niet compatibel is, Verkeerde printcartridge (s), inktcartridge Probleem, is verkeerd geplaatst Cartridge (s) en Zwart of Kleur cartridge (s) is mislukt kan op de grafische weergave van de printer worden weergegeven. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een inktpatroon compatibel is met de printer en vermijd het gebruik van omgebouwde of nagevulde cartridges om ervoor te zorgen dat ze niet defect.