Waarom doet Music Stop spelen in Windows Media Player?

Windows Media Player is een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken muziekspeler. Af en toe, maar misschien heb je je favoriete liedje afgesneden mid-stream. De reden hiervoor is meestal iets vrij basic.

Windows Media Speler

Play per ongeluk is gepauzeerd of gestopt

Computers hebben vaak sneltoetsen geprogrammeerd om applicaties zoals Windows Media Player controleren. Controleer het scherm om ervoor te zorgen dat de pijlvormige "Play" icoon toont; Zo niet, dan heb je misschien gepauzeerd of gestopt met de muziek van het raken van een bepaalde toets of toetsen.

File onvolledig of Corrupt

Sommige audiobestanden kunnen onvolledig of beschadigd door conversie van andere formaten worden, het downloaden of virussen. Open een ander bestand in Windows Media Player; als het speelt zonder problemen, het lied dat niet zou spelen is waarschijnlijk corrupt.

buffering

Bufferen verwijst naar de overdracht van gegevens van een gebied, zoals een website of een harde schijf, een andere, zoals Windows Media Player. Een trage internetverbinding, overwerkt processor van de computer of een gebrek aan beschikbare geheugen kan leiden tot grote audio- of videobestanden te stotteren of te pauzeren als hun gegevens "inhaalt" met de speler.

Program Crash

Van tijd tot tijd, kan elke computer applicatie vastlopen of stoppen met werken, voor een verscheidenheid van redenen van compatibiliteitsproblemen tot opbouw van dolende bits van de gegevens. Windows Media Player is geen uitzondering; stoppen en opnieuw starten van het programma moet helpen.

Operating System Crash

Net als applicaties, besturingssystemen als geheel kan worden verzanden in taken en bevriezen. Opnieuw opstarten van de computer zal meestal het probleem op korte termijn op te lossen, maar het defragmenteren van de harde schijf en het installeren van onderhoud van software worden aanbevolen.