What Women moet weten over Internet Dating

What Women moet weten over Internet Dating


Online dating is een aanvaardbare en gemeenschappelijke methode voor vrouwen om potentiële romantische partners te ontmoeten geworden. Eén op de zes paren die getrouwd waren tussen 2006 en 2010 ontmoetten elkaar via een internet dating website, volgens een rapport 2010 in opdracht van Match.com. Een vrouw kan een succesverhalen Internet dating worden, als ze weet de beste manieren om de marketing van zichzelf, tijdens een verblijf veilig.

Waarschuwing Contact

De grootste zorg met betrekking tot online dating voor vrouwen is hoe de veiligheid aan te pakken, terwijl nog steeds aanspreekbaar. Dat is de reden waarom veel vrouwen een apart e-mailaccount en telefoonnummer bij het maken van het eerste contact met potentiële data. Een virtuele telefoonnummer met de oproep blokkeren en voicemail is de minst dure methode om een ​​veilige nummer dat de vooruitzichten kan worden verstrekt creëren. Verstrek nooit direct contact informatie aan vreemden die traceerbaar. zelf rijden altijd op de eerste bijeenkomst over koffie in een zeer openbare ruimte.

Doelbereik

Het opzetten van een account bij een Internet dating service gaat vaststelling aangewezen criteria voor potentiële wedstrijden. Niet strikt te beperken de leeftijd, zoals de meeste mannen zullen nemen wat wordt geboekt als letterlijke volgens PerfectHappiness. Het doel is om een ​​grotere pool van beschikbare mannen die de eigenschappen die u wenst te maken.

Perfecte foto

Kies met zorg de foto's gebruikt voor de dating profiel. Mannen hebben de neiging om visueel georiënteerd en moeten zien dat je aantrekkelijk bent. Upload recente foto's die een close-up en full body foto die het beste toont uw fysieke atttributes zonder al te onthullende bevatten. Patti Stanger, de Millionaire Matchmaker adviseert dat een vrouw altijd eerlijk zijn over wie ze is en wat ze eruit ziet moet zijn. Geen foto's van u te gebruiken met een groep vrienden, met een drankje in de hand, of met kinderen als ze de verkeerde indruk kunnen sturen.

perky Profiel

Een vrouw moet schrijven en herschrijven haar online dating profiel voordat je een bericht om ervoor te zorgen dat het beschrijft haar nauwkeurig en trekt zich het recht voor type man. PracticalHappiness waarschuwt voor het beschrijven van jezelf zo aantrekkelijk als je foto moet laten zien dat je bent. Vermijd ook het beschrijven van jezelf als intelligent of mededogen. Dat zijn kenmerken die moeten worden aangetoond. Een profiel nodig heeft om zich te onderscheiden van alle anderen, het moet voldoende interessant zijn om mannen in te trekken en hen dwingen te willen om u te ontmoeten. Laat wat humor laten zien door, maar laat het niet over te nemen. Vermijd het vermelden verleden dating rampen, beschrijft een spannende date scenario of de "dream guy" je in gedachten hebt. Als uw Mr Right denkt niet dat hij kan deze uitzonderingen overeenkomen, zal hij doorklikken naar een profiel van een andere vrouw, die gemakkelijker te behagen lijkt. Aan de andere kant, het beschrijven van een ideale datum zitten thuis met popcorn en een dvd-verhuur zou haspel in een man die niet wil om voort te veel inspanning in dating te zetten. Volgens Stanger, een datum is wanneer een man koopt of maakt het diner of lunch voor de vrouw. Het is niet alleen te gaan voor een kopje koffie of een drankje. En het is niet opknoping uit bij met vrienden of loungen rond uw huis. Ze stelt duidelijk dat wanneer een man denkt aan een vrouw als een datum, en is van plan de dag of avond om haar heen, hij denkt aan haar als een potentiële romantische interesse die uiteindelijk dat zijn vrouw zou kunnen worden.