Hoe op te sporen op Craigslist

Craigslist biedt RSS-feeds voor zoekopdrachten die u uitvoert, zodat u gemakkelijk reclame op trefwoord te volgen, zodat je nooit meer een nieuwe aanbieding te missen. Beyond the basic RSS-tracking, bestaan ​​talrijke toepassingen ontworpen om u te voorzien van informatie over nieuwe vermeldingen met behulp van e-mail of uw smartphone. Welke methode je ook kiest, het bijhouden van Craigslist helpen bij het vinden aanbiedingen die passen bij uw zoekopdracht het moment dat ze worden geplaatst op Craigslist, zodat u snel te reageren op advertenties voor banen, huisvesting of gebruikte goederen.

instructies

RSS

1 Navigeer naar craigslist.com. De site moet automatisch omgeleid naar een lokale versie van Craigslist. Als deze niet goed redirects, klikt u op "US Cities 'in de rechter zijbalk naar de stad die het dichtst bij uw locatie te selecteren.

2 Voer uw zoekterm in het "Zoeken Craigslist 'zoekvak en selecteer de vermelding type uit de drop-down menu onder het zoekvak, klik vervolgens op de"> "knop.

3 Klik op het RSS icoon oranje gevonden in de rechterbenedenhoek van de pagina met zoekresultaten.

4 Selecteer de RSS-lezer die u wilt gebruiken om deze feed uit het drop-down menu op voorwaarde dat in de browser te volgen. Populaire RSS-lezers zijn de web-based Google Reader, Windows-gebaseerde Feed Demon en Mac-gebaseerde NetNewsWire. Internet Explorer en Firefox zijn voorzien ook een ingebouwde feed-lezen gereedschappen. Aanbiedingen die overeenkomen met uw zoektermen worden weergegeven in uw feed reader zoals ze aan Craigslist worden gepubliceerd.

E-mail

5 Navigeer naar heycraigapp.com of notifinder.com.

6 Vul uw e-mail adres, Craigslist zoekterm, de stad en Craigslist sectie. Selecteer een frequentie voor e-mail alerts. Klik op de knop 'Toevoegen'.

7 Open de verificatie e-mail verzonden naar uw e-mailadres in en klik op de link te vinden in het bericht om te bevestigen dat u wilt Craigslist meldingen ontvangen. Nieuwe advertenties geplaatst op Craigslist die aan uw zoekterm zal worden geleverd aan uw inbox op de frequentie die u hebt opgegeven.

iPhone

8 Tik op het pictogram "App Store" op je iPhone startscherm en selecteer 'Zoeken'. Enter "Craigsfish" als uw vraag en tik op de knop 'Zoeken'. Selecteer de "Craigsfish" app en tik op "Free" en vervolgens "Install." Voer uw Apple ID wachtwoord in om de installatie toe te staan.

9 Tik op het pictogram "Craigsfish" op je startscherm iPhone en selecteer het pictogram bliksemschicht om een ​​nieuw alarm te creëren.

10 Tik op de "+" teken pictogram in de rechterbovenhoek.

11 Voer een zoekterm in en selecteer een categorie, locatie en alert voorkeuren. Tik op het tandwielpictogram naast de categorie selectie tot een minimum en maximum prijs opgeven. Tik op "Save" wanneer u hebt ingesteld uw melding. Wanneer de nieuwe advertenties worden geplaatst aan uw wensen voldoen, zal uw iPhone u op de hoogte van de lijst, zodat u snel het resultaat te bekijken en te reageren op de advertentie.

Android

12 Tik op het pictogram "Markt" op je Android-startscherm en selecteer 'Zoeken'. Typ "Craigsnotifica," en vervolgens op 'Zoeken'. Selecteer de "Craigslist door Notification" zoekresultaten (in tegenstelling tot "Craigsnotifica Bijdrage") en tik op "Install."

13 Tik op het pictogram "Craigslist" gevonden in de Android app lade zodra de installatie is voltooid.

14 Druk op de "Menu" knop en tik op "toevoegen."

15 Voer een zoekterm in en selecteer zoekvoorkeuren, Craigslist sectie en de locatie, tik op 'Opslaan'. Uw Android-telefoon zal u op de hoogte van het nieuws advertenties die aan uw zoekterm als ze worden geplaatst op Craigslist.