Hoe te ACPI BIOS Bewerken

Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) werd voor het eerst in 1999 opgericht als een industrie standaard specificatie voor energiebeheer en de configuratie interfaces. Sommige besturingssystemen en computers moet u de ACPI-instellingen wijzigen om de energie-instellingen correct te beheren bewerken. Bewerk ACPI in het Basic Input Output System (BIOS) in te stellen hoe het moederbord en BIOS-instellingen voor energiebeheer te behandelen tijdens het opstarten. Als uw systeem niet ACPI om welke reden kan omgaan, uitschakelen ACPI in het BIOS.

instructies

1 Start je computer opnieuw op.

2 Druk op de BIOS ingang toets wanneer tijdens het opstarten het eerste scherm verschijnt. De sleutel varieert sterk gebaseerd op de fabrikant van uw computer (zie bronnen). Gemeenschappelijke toetsen omvatten "F2", "Del", "Esc" en "F10."

3 Gebruik je linker of rechter pijltjestoets om naar uw BIOS-instellingen voor energiebeheer. Afhankelijk van uw BIOS, kan de sectie worden genoemd "Power-instellingen," "Advanced", "Andere" of iets dergelijks.

4 Selecteer "Advanced Power Management", "APM" of "Power Savings" met behulp van je omhoog en omlaag pijltjestoetsen. Verschillende systemen noemen ACPI verschillende namen in de BIOS.

5 Druk op "Enter" om de kracht instelling te selecteren.

6 Gebruik je pijltjestoetsen om ACPI-instellingen te bewerken.

7 Druk op "Enter" om uw instellingen op te slaan.

8 Sla al uw instellingen en verlaat het BIOS. De sleutel voor deze wordt weergegeven op het scherm BIOS, hetzij rechts of onderkant van het scherm.

Hints

  • Als u niet zeker over het doel van een energie-instelling zijn, selecteert u deze met de pijltjestoetsen en lees de beschrijving die op het BIOS-scherm verschijnt.
  • Sommige systemen beschikken niet over een sectie in de BIOS ACPI bewerken. Als dit het geval is, moet u ACPI bewerken vanuit het besturingssysteem. Deze instellingen zijn te vinden in uw computer "Configuratiescherm" onder "Power Options."