Hoe vindt u verborgen tekst op een website

Hoe vindt u verborgen tekst op een website


Het kan je gek! Je hebt het internet gezocht naar een onbekende term, zoals een zeldzame ziekte of een weinig bekende bedrijf, en vond een site die uw begrip bevat. Maar als je de webpagina bezoekt, de term is nergens te vinden. De zoekmachine resultaten benadrukken het woord is er, ergens, maar als je de site zelf te controleren, het is gewoon niet duidelijk waar, als overal, kunt u uw verborgen term te vinden. Een paar trucjes kunt verborgen tekst op een website te onthullen.

Gebruik de "Find"

De tekst kan aanwezig zijn op een site, maar moeilijk om te zien, want het is in een klein lettertype of in een obscure locatie op een drukke webpagina zijn. Uw browser heeft een ingebouwde tool om de site te doorzoeken. Typ "Ctrl-F" om de openstelling van een zoekvak, typt u de tekst die u zoekt in het zoekvak en druk op "Enter." De tekst die u op zoek bent naar wordt gemarkeerd op de pagina of het is aanwezig. Zorg ervoor dat u pull-down menu's te controleren op de tekst, als het niet duidelijk zichtbaar is op het grootste deel van de pagina.

Gebruik "Highlight All"

De tekst kan daadwerkelijk worden verborgen op een webpagina te wijten aan vreemd lettertype stijlen, zoals het gebruik van een wit lettertype op een witte achtergrond. Tekst onzichtbaar gemaakt als dit kan snel worden onthuld door het intikken van "Ctrl-A" om de hele pagina te markeren. Eenmaal gemarkeerd, verborgen tekst zal in het zicht.

Gebruik Site Search

Google en Bing bieden beide zoeksyntaxis u kunt gebruiken om een ​​specifieke plaats te zoeken. Als u op zoek bent naar de verborgen tekst "abracadabra" op example.com, bijvoorbeeld, kunt u zoeken: abracadabra website: example.com. De zoekresultaten zullen alle exemplaren van "abracadabra" onthullen op example.com.

View Source Code

De meest krachtige optie voor verborgen tekst onthullen is ook de messiest en wordt het best gebruikt als een laatste redmiddel. Klik met de rechtermuisknop de muis om een ​​lijst met opties te openen en klik op "Bekijk pagina bron." Deze actie zal een nieuw venster met de eigenlijke code wordt gebruikt om de pagina te openen. Als je niet een coder jezelf, zul je veel schijnbare wartaal zoals "TPModHdrClick", function (n) te zien, "maar de broncode zal bevatten alle tekst op de pagina -. Zelfs verborgen inhoud U kunt gebruik maken de "Ctrl-F" functie om te zoeken naar de tekst die u op zoek bent naar.

Check een cache Copy

Soms is de inhoud die u op zoek bent naar niet meer aanwezig is op het huidige exemplaar van een website, maar kan zijn geweest op een eerdere versie van de pagina. U kunt een kopie in het cachegeheugen van de site op het Internet Archive (zie link in Resources) te bekijken door het invoeren van de URL van de pagina's en te klikken op de datum die u wilt bekijken. U kunt ook in de cache pagina's in Google bekijken door te zoeken naar de pagina met de "cache" syntax: cache: example.com.