Hoe gebruik je een afbeelding editor om een ​​handtekening maken

Hoe gebruik je een afbeelding editor om een ​​handtekening maken


Als je moe bent van het ondertekenen van documenten bent, waarom niet een handtekening op uw computer te maken? Uw handtekening kan online of afgedrukte documenten worden toegevoegd. Het penseel in een afbeelding editor is vergelijkbaar met een pen of potlood en kan worden gebruikt om uw handtekening te schrijven. Foto-editors, zoals Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro en Adobe Fireworks, onder meer tal van kleuren. Zo weet je zeker dat de kleur die je nodig hebt. Als u problemen houden een vaste hand hebben, simpelweg ongedaan maken uw wijzigingen en opnieuw beginnen.

instructies

1 Begin uw beeldbewerkingsprogramma, zoals Photoshop, Paint Shop Pro of Fireworks. Druk op "Ctrl" en "N" om een ​​nieuw document te maken. Er verschijnt een dialoogvenster. Kies je doekgrootte en zet de achtergrondkleur op wit. Klik op 'OK'.

2 Klik op het vakje "Voorgrondkleur". Er verschijnt een dialoogvenster. Kies een kleur voor uw handtekening en druk op "OK."

3 Ga naar het palet Extra. Klik op de "Penseel" tool in Photoshop en Fireworks of "Penseel" tool in Paint Shop Pro.

4 Ga naar het palet opties in Photoshop en Paint Shop Pro of Property Inspector in Fireworks en zet de dekking op "100%."

5 Klik op de "Brush" drop-down pijl om het uit te breiden in Photoshop. Stel de meter diameter, die de borstel grootte te "2 px" en hardheid "0%". In Fireworks of Paint Shop Pro, zet de vorm "Ronde" en grootte "2"

6 Klik op het canvas waar u de handtekening moet beginnen. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de muis over het doek om uw handtekening te schrijven. Laat je muis om het pad te voltooien.