Hoe maak je een Color Children's Book format voor de Kindle

Hoe maak je een Color Children's Book format voor de Kindle


De Kindle reader ondersteunt een aantal verschillende bestandstypen, maar voor een boek van kleur kinderen, uw beste inzet is om uw ebook te formatteren om ofwel het type AZW-bestand of het type MOBI bestand. Ontwerp uw boek in een lay-out programma zoals InDesign, QuarkXPress, PageMaker of Scribus; dan gebruik maken van een gratis converter om het e-boek bestand voor de Kindle te formatteren. Elk programma dat de export naar HTML boek van kleur kinderen de Kindle kan creëren.

instructies

1 Ontwerpen boek van uw kinderen in de lay-out programma van uw keuze. In 2011, Amazon vrijgegeven een InDesign plug-in voor Kindle-compatibele e-boeken rechtstreeks exporteren vanuit InDesign. Andere programma's hebben naar HTML te exporteren en vervolgens omzetten van het bestandsformaat.

2 Controleer uw afbeeldingen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan Amazon's richtlijnen. Uw afbeeldingen moeten worden opgeslagen als RGB, 72 dots per inch (dpi) en moet zijn PNG, JPG of GIF-bestanden. Ook moet je tafels niet goed te zetten, dus vermijd het gebruik ervan.

3 Exporteer uw boek als een HTML-bestand naar de indeling die u in uw ontwerp programma gemaakt te behouden. De opdracht export wordt het vaakst aangetroffen in het menu "Bestand" in de buurt van de "opslaan als ..." opties. Als je niet ziet een 'Export' optie in het programma, ga naar "opslaan als ..." en HTML moet een van uw dossier opties.

4 Download en installeer een ebook converter. Sommige gratis opties zijn Mobipocket Creator, Kindlegen en Calibre. Ze werken allemaal op dezelfde manier.

5 Start uw converter, en ga naar of "Boeken toevoegen" "importeren vanuit een bestaand bestand" of soortgelijke optie in uw programma om een ​​HTML-boek bestand te importeren. Een file navigatie venster wordt geopend, zodat u kunt bladeren naar het bestand dat u wilt converteren.

6 Selecteer uw kinderen boek HTML-bestand, en kies "Importeren" of "Convert E-books", afhankelijk van de interface van het programma. Volg alle menu vraagt ​​om een ​​output locatie te selecteren. In sommige programma's, zie je een dialoogvenster waarin u uw conversie-instellingen te kiezen. De standaardinstellingen zijn meestal prima, maar je kunt altijd exporteren verschillende versies van uw boek als u wilt experimenteren met verschillende instellingen. Elk programma heeft verschillende opties.

7 Kies "MOBI" of "AZW" als het exportbestand en klik op "OK" om de conversie te starten. Wanneer het programma klaar is het creëren van het bestand, krijg je een nieuw boek van kleur kinderen opgemaakt voor de Kindle te hebben.