Hoe kan ik e-mail regels in Microsoft Outlook Maak

U opent Microsoft Outlook en klik op verzenden / ontvangen en tientallen e-mails giet in uw inbox. Nu moet je via de e-mails te bladeren, in een poging om te bepalen of ze belangrijk zijn of niet. Zij is echter niet zo'n vervelende routine. Door het creëren van e-mail regels, kan Outlook inkomende e-mails te organiseren en stuur ze naar pre-genaamd folders, waardoor het makkelijker wordt om te bepalen welke e-mail aan eerst te lezen.

instructies

Hoe kan ik e-mail regels in Microsoft Outlook Maak

1 Open Microsoft Outlook. In kolom links "Mail", klikt u op "Inbox". Beweeg de cursor naar de bovenste werkbalk en klik op "Bestand." Scroll naar beneden en klik op "Folder" en vervolgens "Nieuwe regel." A 'Create New Folder box "geopend. Typ de naam voor de map en in het onderste gedeelte, markeert waar de map te plaatsen. Klik op OK. Maak de verschillende mappen gewenste volgens dezelfde methode.

2 Klik op 'Verzenden / ontvangen. "Na al het e-mail is ontvangen, in de kolom midden" Inbox ", enkele klik op de eerste e-mail te markeren. Gebruik de e-mail niet te openen; net markeert het onderwerp en de afzender van de e-mail. Klik met de rechtermuisknop op de e-mail; een menu daalt. Scroll naar beneden en klik op "Regel maken."

3 Een menu wordt weergegeven dat drie secties heeft. Het bovenste deel is "Als ik e-mail met alle geselecteerde voorwaarden." Klik op welke van de drie opties die u wilt inkomende e-mail aan te wijzen. Het kan een, twee of alle drie voorwaarden. In de "Subject Bevat" lijn, kunt u ook geen woorden te verwijderen om de regel meer bepaald te maken.

4 In het onderste deel van het menu box "Doe het volgende," klik "Verplaatsen email naar map" en klik op "Select folder." Het zal een doos die alle mailmappen het blijkt te openen. Markeer de map die u wilt dat de e-mail te worden verplaatst naar. Klik op OK.

5 Een menu verschijnt dat zegt: "Succes", met een toelichting van de regel gemaakt. Klik op het vakje "Run deze regel nu op berichten die al in de huidige vak." Klik op OK. Een regel is nu gemaakt voor de eerste e-mail. Herhaal dit met alle e-mails die u wilt regels gemaakt voor.

6 Maak direct een regel voor ongewenste e-mail door enkele klikken om de ongewenste e-mail in de inbox kolom te markeren. Klik met de rechtermuisknop op de e-mail. Scroll naar beneden en klik op "ongewenste e-mail." Een doos wordt geopend. Klik op "Afzender toevoegen aan lijst met geblokkeerde afzenders."

Hints

  • Maak meer dan één belangrijke mappen met submappen. Zo kan bijvoorbeeld de belangrijkste mappen worden "Persoonlijk" of "Business". Onder "Persoonlijk" je zou kunnen "Familie" en "Friends" zijn onder meer als sub-categorieën.