Hoe te firefox.exe fouten te repareren

Hoe te firefox.exe fouten te repareren


Mozilla Firefox is een internetbrowser bekend om zijn snelheid en aanpassingsmogelijkheden. In december 2009, Mozilla Firefox werd de meest populaire web browser, met een wereldwijde markt percentage van 21,93 procent. Terwijl veel mensen genieten van de voordelen van Mozilla Firefox, hebben sommige gebruikers een vervelende Firefox.exe fout ervaren. Gelukkig is de vaststelling van deze fout is relatief eenvoudig.

instructies

Installeer Mozilla Firefox

1 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "Een programma verwijderen."

3 Scroll naar beneden in de lijst van programma's en klik op "Mozilla Firefox."

4 Klik op "Installatie ongedaan maken" en vervolgens op "OK."

5 Download de nieuwste versie van Mozilla Firefox in het Mozilla Firefox-startpagina. De link voor deze pagina kan worden gevonden in Resources segment dit artikel. Firefox.exe fouten zijn vaak het gevolg van een slechte installatie. Bovendien, Mozilla Firefox werkt voortdurend haar webbrowser om fouten te bestrijden. Daarom moet het opnieuw installeren van Mozilla Firefox de Firefox.exe fouten te herstellen. Als dit niet gebeurt, gaat u naar de volgende stap.

Verwijder Firefox.exe Virus

6 Open uw webbrowser Mozilla Firefox.

7 Druk op 'Ctrl + Alt + Delete. "

8 Klik op "Taakbeheer."

9 Klik op het tabblad "Processen".

10 Scroll naar beneden in de lijst van processen en kijken naar het proces "Firefox.exe." Er mag slechts één proces met deze naam zijn. Als er meer dan een proces met de naam "Firefox.exe," een van de processen is een virus. Om dit virus te verwijderen, het downloaden van een gratis antivirus programma of, als u een antivirusprogramma, voert een virusscan.