Hoe naar de receptie te verhogen voor een interne AirCard

Hoe naar de receptie te verhogen voor een interne AirCard


Het verhogen van de receptie op een interne AirCard is net hetzelfde als het verhogen van de receptie op een mobiele telefoon. De belangrijkste factoren zijn lijn van het zicht en de afstand. Andere dan die, bijgewerkte netwerk drivers zijn de enige echte verschil.

instructies

1 Zorg ervoor dat u zich binnen het dekkingsgebied van uw netwerk. U kunt met de klantenservice van uw mobiele provider bellen voor deze informatie, of u kunt controleren op hun website (op een computer met een internetverbinding heeft, of door het aansluiten van u met een Ethernet-kabel).

2 Actualiseren van de drivers op uw AirCard en netwerkhardware van uw computer. U moet uw computer aansluiten met een Ethernet-kabel of zoek een veilige Wi-Fi-verbinding om de drivers te downloaden. Het is af te raden om dit te doen op een AirCard dat de receptie problemen heeft, omdat dit kan corrupt de download.

3 Krijg een hoger gedeelte, bij voorkeur een met een directe lijn van het zicht op de mobiele telefoon toren. Box canyons en het centrum van de stedelijke gebieden kunnen interfereren met signalen gewoon door het absorberen van het signaal in beton of rock. Als je de toren kunt zien, proberen om de achterkant van beeldscherm van uw computer op de toren te richten. De meeste interne aircards route hun antennes rond de randen van het scherm.

4 Schakel eventuele magnetron of apparatuur met een radiozender in de kamer met u; Deze kunnen omvatten draadloze telefoons ook. Als deze stappen uw receptie niet meetbaar niet vergroten, dan moet u uw mobiele provider bellen om te zien als er reparaties worden uitgevoerd in uw omgeving.