Hoe te verwijderen van een Dell Precision 370's Moederborden

Hoe te verwijderen van een Dell Precision 370's Moederborden


moederbord van de computer is de belangrijkste interne hardware component. Het moederbord is een groot, printed circuit board waar alle hardware en apparaten verbinden met je computer. De Dell Precision 370 desktop komt gebouwd met een Intel 925x-gebaseerde moederborden. Als het moederbord niet meer werkt of storingen op enigerlei wijze, moet u deze verwijderen. Het belangrijkste nadeel is dat het daarmee de garantie van uw computer kan vervallen.

instructies

1 Schakel uw computer toren. Koppel het netsnoer van de achterkant van de computer en externe opslag of randapparatuur.

2 Draai de computer toren, zodat het paneel terug kijkt naar u toe. Leg de toren horizontaal op de linkerkant en schuif het zijpaneel ontgrendelingsknop naar links. Pak elk uiteinde van het zijpaneel en verwijder deze uit de computer om de interne componenten te onthullen.

3 Zoek de vier geheugenmodules in de buurt van het centrum van de nu bloot moederbord. Uit elkaar de veerbelaste klemmetjes aan weerszijden van elke geheugenmodule. Dit verbreekt elke module uit het geheugen socket. Trek elke module uit de respectieve socket. Bewaar de verwijderde stopcontacten in een statische-bestendige plastic zak.

4 Koppel alle kabels van elk storage / optisch station aangesloten op de drive bay gemonteerd op het voorpaneel. Koppel de respectievelijke kabels los van het moederbord. Let op waar en hoe elke kabel is aangesloten op het moederbord.

5 Verwijder alle PCI-kaarten gemonteerd op het achterpaneel van de computer. Til recht omhoog over de bewaring arm veiligstellen van elke kaart op zijn plaats. Verwijder de enkele Phillips-head screw dat elke PCI-kaart aan de achterzijde van de computer koppelt. Koppel elke kaart uit zijn respectieve moederbord socket door recht omhoog te tillen.

6 Zoek de koelventilator en de voeding gemonteerd op het achterpaneel van de computer. Koppel de voeding en de ventilator los van hun respectievelijke moederbord connectors. Til recht omhoog op de ventilator lijkwade aan processor koellichaam van het moederbord te onthullen. Dit is een grote metalen apparaat dat ligt direct op de processor.

7 Gebruik een platte schroevendraaier om het behoud vergrendelingen los te maken aan weerszijden van het koellichaam. Til de gehele koellichaam apparaat uit van de processor chip, zet deze dan opzij. De processor wordt op zijn plaats gehouden door een metalen deur. Laat de retentie hendel die de deur op zijn plaats, kantel dan de deur naar boven om de processor chip te onthullen. Til de processor uit de aansluiting op het moederbord.

8 Koppel alle overige kabels los van het moederbord. Los te maken en verwijder alle kruiskopschroeven bevestigen van het moederbord om de behuizing van de computer toren. Til het moederbord uit de desktop zaak. Verplaats het moederbord om een ​​vlakke ondergrond.

Hints

  • Draag een elektrostatische ontlading (ESD) band, terwijl de ontmanteling van uw Dell Precision computer. Dit helpt elektrische schade aan de hardware van uw computer te voorkomen.