Epson Ink TO69 Refill Instructions

Epson Ink TO69 Refill Instructions


Wanneer een Epson TO69 inktpatroon bijna leeg of leeg is, kan het worden bijgevuld in plaats van de aanschaf van een nieuwe inktcartridge. Epson TO69 cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De procedure voor het navullen elk is hetzelfde. Het is belangrijk dat de juiste procedure wordt gevolgd bij het navullen van de cartridges om beschadiging van de printer of dat de kwaliteit van de afdrukken die gemaakt.

instructies

1 Zet de cartridge op sommige papieren handdoeken op een vlakke ondergrond. De papieren handdoeken zal eventueel gemorste inkt op te vangen.

2 Bedek de ontluchtingsopening aan de bovenkant van de patroon met tape. Druk op de band om ervoor te zorgen dat deze stevig over de ventilatieopening. Als het niet goed is behandeld, kan er inkt lekken tijdens het vullen van de cartridge.

3 Vul de spuit met 12 ml van de juiste kleur van de refill inkt. Verwijder de naald van de spuit.

4 Draai de cartridge ondersteboven, zodat de uitlaat gat naar boven. De uitlaat gat is waar de inkt tijdens het afdrukken de cartridge verlaat.

5 Steek de punt van de spuit in de afvoeropening zo ver kan gaan. Injecteer langzaam 4 ml inkt in de cartridge. Verwijder de spuit uit het stopcontact gat.

6 Langzaam op de naald in de veer zich in de afvoeropening luchtdruk die wordt opgebouwd wanneer de inkt wordt geïnjecteerd in de cassette totdat alle perslucht wordt vrijgegeven vrij.

7 Steek de punt van de spuit in de afvoeropening. Injecteer langzaam nog 4 ml inkt in de cartridge. Verwijder de spuit.

8 Gebruik de naald om perslucht weer los van de cartridge. Injecteer de laatste 4 ml inkt in de cartridge. Gebruik de naald om alle lucht uit de patroon.

9 Vervang de cartridge in de printer. Verwijder de tap uit de ontluchtingsopening aan de bovenkant van de patroon. Voer een inktpatroon reinigingscyclus op de printer om de inkt die door de cartridge te krijgen.

Hints

  • Draag wegwerphandschoenen om te voorkomen dat de inkt van het krijgen op je handen tijdens het navullen van de cartridge.