Kan ik Quicken Mint?

Quicken is niet compatibel met Mint.com, noch kan het rechtstreeks verbinding met de gratis online service. Echter, als u gebruik maakt van zowel financiële management applicaties, heb je een paar verschillende manieren om ze te verbinden met je online bank en credit card rekeningen. Mint.com biedt één methode om verbinding te maken met uw accounts. Quicken biedt drie verschillende manieren om uw financiële gegevens te downloaden, zodat u de flexibiliteit in hoe je downloads te beheren.

Contact maken met Mint.com

Mint.com verbindt met meer dan 16.000 financiële instellingen en heeft op dit moment 6 miljoen maandelijkse gebruikers die dit doen. Met Munt, hoeft u zich geen zorgen te maken over welke methode om uit te kiezen, want er is maar een manier om uw financiële gegevens te verkrijgen. U moet een gebruikersnaam en wachtwoord in om uw transacties te downloaden in Mint bieden. U kan ook nodig zijn om de veiligheid informatie voor uw bank of creditcard-rekening weten. Als u ervoor kiest om gedownloade gegevens van Mint naar Quicken, moet u een CSV-bestand te downloaden vanaf Mint, dan zetten dat bestand in de QIF of QFX formaat. Quicken alleen importeert bestanden in een van deze twee formaten.

CSV naar QIF

Om uw gegevens te krijgen van Mint naar Quicken moet je een CSV-bestand te downloaden als de eerste stap. Na ondertekening in Mint.com, klikt u op het tabblad "Transactions" en scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina. Klik op de "export Alle transacties" link naar het bestand te downloaden. Ga vervolgens naar een CSV online converter, zoals die gehost bij csvconverter.gginternational.net. Upload uw bestand, klikt u op 'Opslaan als QIF "om de gegevens te verwerken en te downloaden het bestand wanneer het klaar is. U kunt vervolgens importeren in Quicken door te dubbelklikken op het gedownloade bestand. Quicken moet je die goed zijn de gegevens behoort te vragen. U kunt kiezen uit een lijst of maak een nieuwe account.

transactie Entry

Mint.com biedt geen manier om data bestanden, zoals QIF, QFX of CSV importeren in de online applicatie. Het product team voor Mint raadt gebruikers aan de transactie-informatie handmatig invoeren door te gaan naar het tabblad 'Transacties' en klik op de knop "Voeg een Transactie". Dit is makkelijker als je slechts een paar inzendingen te vertalen van Quicken naar Mint, maar is tijdrovend als er tientallen transacties handmatig toevoegen.

web Connect

Quicken's Web Connect methode vereist dat u een transactie bestand te downloaden vanaf uw financiële instelling in een van beide QIF of QFX formaat, vervolgens importeren in het programma. Het heet Web Connect, omdat je eerst verbinding met uw bank met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord, download dan uw maandelijkse statement in een compatibele Quicken formaat. Daarna, u dubbelklikt op het bestand te openen en importeren in Quicken.

Sync All Accounts

Uw beste optie om alle financiële rekeningen tussen Quicken en Mint.com synchroniseren is om elektronisch te sluiten op uw rekeningen bij beide toepassingen. Met Mint.com, dit is de enige optie. Echter, met Quicken moet je kiezen tussen Express Web Connect of Direct Connect om al uw financiële gegevens in het programma te krijgen. Met ingang van de datum van deze publicatie, Intuit - de ontwikkelaar van beide toepassingen - niet heeft gemaakt een manier om gegevens tussen deze twee productaanbod synchroniseren. Elke aanvraag moet verbinden en te downloaden zijn informatie apart.