Hoe maak je een AirPort-kaart installeren in een Macbook

Hoe maak je een AirPort-kaart installeren in een Macbook


Apple ontworpen hun MacBook, zodat de luchthaven van Wi-Fi-kaart erin kon worden verwijderd als het gestopt met werken en vervangen door een andere. De MacBook moet deels gedemonteerd om de AirPort-kaart, en Apple beveelt aan dat je dit hebt gedaan door een service center, hoewel het zelf te doen niet de garantie ongeldig, tenzij je wat schade aan een interne component veroorzaken. Het plaatsen van een nieuwe luchthaven kaart in uzelf de MacBook is een tijdrovende project, maar bespaart u een hoop tijd die anders verloren zou gaan wachten om het terug van het service center te krijgen.

instructies

1 Leg een zachte doek op een tafel. Schakel de Macbook en sluit het deksel. Leg de Macbook naar beneden op de zachte doek met de onderkant naar boven. Steek de stuiver in de batterijhouder en draai de sleuf totdat de accu opduikt. Verwijder de batterij uit het batterijcompartiment en zet het opzij.

2 Verwijder de drie schroeven van de "L" beugel binnenkant van het batterijcompartiment met een schroevendraaier de Phillips hoofd juwelier. Draai de Macbook, zodat het achterste gedeelte van de uitgangen wordt u geconfronteerd. Gebruik de schroevendraaier om de twee schroeven uit de achterkant te verwijderen. Verwijder de vier schroeven rond de opening gebied op de rug.

3 Draai de Macbook gezicht weer naar beneden en zet het op de zachte doek. Til en verwijder de "L" beugel en zet het opzij. Gebruik de schroevendraaier om de drie schroeven onder de beugel te verwijderen. Gebruik de schroevendraaier om de negen schroeven van de linkerzijde van de binnenkant van het batterijcompartiment te verwijderen. Gebruik de schroevendraaier om de twee schroeven uit de rand van het batterijcompartiment aan de connector kant naar u toe te verwijderen.

4 Gebruik de schroevendraaier om de laatste drie schroeven die net boven het batterijcompartiment op de bovenste schelp van de bodem van de Macbook te verwijderen. Draai de Macbook gezicht op en zet het terug op de zachte doek.

5 Steek de schroevendraaier in een hoek van het toetsenbord en trek het voorzichtig omhoog off van de onderkant van de behuizing van de MacBook. Trek het lint-kabel aangesloten op het toetsenbord uit de aansluiting op het moederbord van de MacBook. Zet het toetsenbord opzij.

6 Verwijder de grijze en zwarte antennes die in het midden van het moederbord verheffende kleine lusjes die op elke voor de antenne recht uit te trekken. Leg beide antennes neer op het moederbord en schroef elke antenne van de AirPort-kaart met behulp van de schroevendraaier.

7 Verwijder de defecte Airport uit het slot is door grijpen de bovenkant van de kaart en uit te trekken naar rechts. Gooi de defecte Airport kaart. Schuif de vervangende AirPort-kaart in de sleuf nu verlaten. Gebruik de schroevendraaier schroef in elk van de antennes om de verbinding op de draadloze kaart; de zwarte antenne schroeven in de linker kant en de grijze antennekabel schroeven in de rechterkant. Plaats de twee antennes terug naar hun oorspronkelijke posities over de Airport kaart. Sluit de tabs op de antennes zijn plaats te houden.

8 Monteer het toetsenbord om de Macbook. Zet de Macbook. Plaats de batterij opnieuw in.

Hints

  • Label de schroeven, zoals u ze verwijdert, zodat u in staat om ze terug te keren naar hun oorspronkelijke positie zonder problemen zal zijn.
  • Vermijd tapijt als het statische elektriciteit, die schadelijk is voor de interne onderdelen van de MacBook kan veroorzaken.