Hoe maak je mijn externe harde schijf Wireless

Hoe maak je mijn externe harde schijf Wireless


Als u wilt opslaan en uploaden naar uw externe harde schijf zonder dat u het overal te slepen, dan zul je een 'network-attached storage' (NAS) apparaat nodig. Met dit apparaat kan USB flash en externe harde schijven toegankelijk via een netwerk. Met een "NAS" apparaat kunt u draadloos toegang tot bestanden van uw externe harde schijf van overal in uw huis.

instructies

1 Schakel uw draadloze router en de stekker van de externe harde schijf die u wilt draadloos te maken.

2 Sluit een Ethernet-kabel aan op de "network-attached storage 'apparaat, en het andere uiteinde van de kabel aan op een beschikbare Ethernet-poort van uw draadloze router.

3 Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op vrije USB-poort van de draadloze router en het andere uiteinde van de USB-kabel aan op "External" harde schijf.

4 Schakel zowel de draadloze router en de externe harde schijf. Zorg ervoor dat uw internetverbinding werkt nog steeds.

5 Plaats de installatie-cd en voer het uit op uw computer. Volg de installatie-instructies en alle hulpprogramma's die verband houden met uw externe harde schijf te installeren. Er kunnen speciale hulpprogramma's voor flash drives die niet nodig zijn voor harde schijven.

6 Maak een loginnaam en veiligheid wachtwoord voor de "NAS" device tijdens het installatieproces. Wanneer de installatie is voltooid, zult u nu in staat zijn om uw externe harde schijf te gebruiken.