Hoe op een monitor te zetten in een Video Display

Externe beeldschermen worden gebruikt om te helpen bij het creëren van een kopie van de foto of naar het bureaublad van uw computer uit te breiden. Als u een videobestand op uw computer die u wilt bekijken, maar uw laptop scherm te klein is, kunt u de laptop naar een externe monitor aansluiten. Hierdoor kunt u de monitor te zetten in een vorm van video display. Echter, om dit te doen, zal je een HD-monitor en een HDMI-slot op uw laptop nodig hebt of anders zult u geen geluid uit de monitor te krijgen

instructies

1 Zoek het videobestand op uw computer en dubbelklik erop met je linker muisknop. De video zal nu de belasting op uw standaard videospeler. Pauzeer de video.

2 Zoek de HDMI-sleuf aan de zijkant van uw laptop. Sluit het ene uiteinde van de kabel in de sleuf van uw laptop en steek het andere uiteinde in de HDMI-sleuf aan de achterkant van de monitor.

3 Zet de monitor aan. Klik op "Start" op de laptop taakbalk en selecteer 'Configuratiescherm'.

4 Klik op "aanpassen schermresolutie" onder "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur."

5 Klik op het drop-down menu naast "Meerdere schermen" en selecteer "dupliceren de Displays." Zowel uw laptop en beeldschermen wordt zwart knipperen zowel voor de afbeelding weergegeven. Druk op de play-knop op uw laptop en de video begint te spelen op de monitor.