Hoe kan ik een autoresponder op WordPress Put

WordPress is een populaire blog script en content management systeem, dat gratis beschikbaar is. Mensen die blogberichten op WordPress te creëren kunnen de bezoekers de mogelijkheid om commentaar te geven op hun posten. Als u een blog op WordPress te beheren, kunt u het beste een autoresponder die een e-mail sturen naar iemand wanneer hun commentaar verschijnt op de site of wanneer iemand reageert op het commentaar in te schakelen. Er is een plugin die u kunt installeren om deze functie toe te voegen aan uw WordPress blog.

instructies

1 Ga naar de plugin pagina voor WP Comment Auto Responder plugin (zie bronnen) en klik op "Nu downloaden" om het bestand te downloaden. Noteer de downloadlocatie op uw computer.

2 Log in op je WordPress Dashboard in uw webbrowser en vouw het gedeelte "Plugins" in de zijbalk.

3 Klik op nieuwe 'toevoegen "in het hoofdstuk" Plugins "en klik op de link" Upload "in het bovenste menu dat verschijnt.

4 Klik op "Bladeren" en zoek het gedownloade bestand (in zip-formaat) op uw computer. Als u Windows, dubbelklik op het bestand om het scherm "Browse" te sluiten.

5 Klik op "Install Now" en laat de installatie is voltooid. Klik op de link "Activeren Plugin" aan te zetten.

6 Klik op de "WP Reageer Auto Responder" link die wordt weergegeven in het gedeelte 'Instellingen' van de zijbalk.

7 Wijzig de standaard antwoord e-mail, indien u dat wenst, en aangeven of u wil de autoresponder uit te schakelen als u al hebben gereageerd op de reactie. Klik op het tabblad 'antwoordde Comment "om de autoresponder die de gebruiker ziet als iemand anders reageert op het commentaar te wijzigen. U kunt dezelfde instellingen voor zowel de gaten te houden.

8 Klik op "Mail Signature" om de handtekening lijn van uw autoresponder e-mail te bewerken. De standaard zal uw naam van de auteur te zien zijn als deze wordt weergegeven in uw WordPress profiel, blog naam, URL en blog beschrijving. U kunt extra tekst invoeren in het vak of een element te verwijderen.

9 Klik op "Afzender Option" als u voor de autoresponder om een ​​andere naam of e-mailadres dan die in je profiel te laten zien. Typ de gewijzigde naam en e-mail in de bijbehorende tekstvakken.

10 Klik op de knop 'Verzenden' nadat u de instellingen hebt gewijzigd. U hoeft niet om dit op als u geen instellingen heeft gewijzigd.