Hoe te kopiëren en plakken Picture Codes

Hoe te kopiëren en plakken Picture Codes


Foto's zijn een belangrijk onderdeel van het internet, met miljoenen foto's geüpload naar social networking sites, foto-sharing sites en gewone webpagina's elke dag. Met zo veel sites proberen om grip te krijgen met een publiek door het zijn gebruiksvriendelijk voor het delen van media, vele foto's hebben een "embed" code die u toelaat om hetzelfde beeld op uw site of pagina post terwijl automatisch crediteren of linken naar de originele bron plaats. Kopiëren en plakken foto codes vereist slechts uw muis.

instructies

1 Zoek een "Share" knop in de buurt van de foto in kwestie. Als de foto heeft een embed-code, moet er een knop beschikbaar in de buurt van de foto om toegang te krijgen zijn.

2 Klik op de knop 'Delen' om de embed code zichtbaar. Veel knoppen zal automatisch de code te kopiëren naar het klembord, zodat u kunt gewoon plakken waar je wilt gaan.

3 Markeer de code en rechts-klikken met de muis als de code niet automatisch kopiëren. Klik op 'Copy' in het resulterende pop-up menu.

4 Klik met de rechtermuisknop op het gebied waar u wilt dat de foto te gaan en klik op "Plakken" uit het menu dat aan de embed code te plakken op de pagina. De foto moet verschijnen op de pagina zodra u het bijwerken.

Hints

  • Als er geen embed code beschikbaar is, kunt u meestal met de rechtermuisknop op een foto, sla het op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden naar een nieuwe site, zolang het beeld Het is een publieke domein, of je hebt kopie toestemming van de eigenaar .