craigslist Basics

craigslist Basics


Craigslist is een classifieds site die u toelaat om lokale berichten online te creëren in een breed scala van categorieën. Het is beschikbaar in de meeste grote stedelijke markten in de Verenigde Staten en Canada, en in bepaalde steden en geografische gebieden in de wereld. Craigslist is gratis voor meest persoonlijke berichten, maar wel kosten in rekening voor posten in bepaalde categorieën, met inbegrip van vacatures en lijsten met onroerende goederen voor commercieel gebruik.

craigslist Categorieën

Craigslist biedt verschillende categorieën om beter te passen bij de behoeften van uw online bericht. Categorieën omvatten Gemeenschap, contactadvertentie-, discussiefora, huisvesting, Te koop, Diensten, Jobs, optredens en CV. De meeste categorieën hebben hun eigen onderafdelingen om een ​​beperking van het type van de post. Bijvoorbeeld, de te koop sectie is onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van het item dat u verkoopt, waaronder elektronica, huishoudelijk, gereedschap en auto's en vrachtwagens, een paar te noemen.

Het plaatsen op Craigslist

Je hebt een e-mailadres aan een Craigslist account aan te maken en in te dienen een post. Voordat een bericht gaat live op de website Craigslist stuurt u een e-mail met een link naar de terbeschikkingstelling te bevestigen. De meeste berichten duurt ongeveer 15 minuten om te verschijnen nadat ze zijn bevestigd. Craigslist kunt u alleen een keer per 48 uur na de op één locatie op een moment. Als u probeert om meer dan één keer of in verschillende locaties te plaatsen, kan je bericht worden geblokkeerd door Craigslist.

commerciële boekingen

Craigslist stelt individuen en bedrijven om vacatures, diensten en lijsten met onroerende goederen te plaatsen. Sommige van deze berichten kan een vergoeding oplopen als ze worden geplaatst in bepaalde geografische locaties. Bijvoorbeeld, met ingang van september 2013 vacatures in de San Francisco Bay gebied kost $ 75 per boeking, terwijl de therapeutische diensten in de Verenigde Staten kost $ 10 per boeking (zie link in Resources voor een volledig overzicht van de kosten). Als uw bericht heeft kosten die ermee verbonden zijn, kunt u betalen met uw Visa, Mastercard of American Express kaart.

overwegingen

Omdat iedereen kan posten op Craigslist, kunt u af en toe een oplichter of onbetrouwbare persoon te vinden. Craigslist biedt een service genaamd e-relais dat je echte e-mailadres verbergt bij de beantwoording van een advertentie of wanneer iemand contact met u opneemt over iets wat je hebt gepost. U kunt nog steeds normaal gebruik maken van uw e-mailprogramma bij gebruik van de e-mail relay service. Om veilig te blijven, het is nooit een goed idee om geld te sturen via de e-mail of te betalen voor een item voor het zien van het. Als vergadering in persoon, altijd zo doen in een openbare plaats en breng een vriend, indien mogelijk. Bij het aanvaarden van de betaling voor een item je verkoopt, alleen contant geld - wegblijven van persoonlijke cheques, postwissels, Western Union en MoneyGram.