Hoe maak je een video-module in Drupal uploaden

De open source content management systeem Drupal heeft een aantal video-modules beschikbaar in de repository. Sommige video modules kunt u eenvoudig insluiten FLV-video's van sites zoals YouTube. Anderen kunt u video bestanden rechtstreeks uploaden naar een Drupal artikel of pagina te delen met anderen. Het maakt niet uit wat voor soort video-module die u wilt uploaden, het proces is hetzelfde.

instructies

1 Bezoek de Drupal module repository (drupal.org/project/modules). Zoek de video module die u wilt uploaden. Als u niet zeker weet welke video module die u wilt, gebruik maken van het trefwoord "Video" en klik op 'Zoeken'. Zorg ervoor dat u de zoekresultaten op basis van uw versie van Drupal, zoals 5, 6 of 7 filteren.

2 Klik op de module die u wilt uploaden. Klik met de rechtermuisknop op de download link van toepassing is op uw versie van Drupal en sla de "Zip" bestand op uw bureaublad.

3 Open de "Zip" bestand en klik op "Alle bestanden uitpakken." Pak de bestanden om hun eigen map op het bureaublad.

4 Meld u aan bij de bestandsmanager van uw site of FTP-programma.

5 Upload de map video module naar de "sites / all / modules" directory in de map Drupal installatie.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Drupal 7, kunt u ook uploaden van de module vanuit de administratie menu zonder uitpakken van de module bestand. Klik op "Modules" en vervolgens "Install New Module." Klik op "Bladeren" en selecteer de "Zip" bestand. Klik op "Install".