Hoe kan ik een envelop in Open Office Print

Afdrukken op een envelop is een van de taken die gemakkelijk genoeg lijkt, maar het lijkt altijd enige moeite te bieden. Met de gratis Open Office 3,0 writer programma (dat lijkt op Microsoft Word) is het gemakkelijk om afdrukken op een envelop.

instructies

1 Open het programma Writer in Open Office en een nieuw tekstdocument te openen. Dit wordt gedaan door te gaan naar Bestand: Nieuw: Text Document.

2 Ga naar Invoegen: Envelop. Dit opent de envelop wizard.

3 Klik op het tabblad dat zegt: "formatteren" en selecteer de grootte van de envelop die u wilt afdrukken. De juiste maten voor de andere selecties wordt automatisch aangepast op basis van de envelop die u kiest.

4 Klik op het tabblad dat 'Envelop' zegt en klik ergens in het dialoogvenster adresvak het invoeren van de gegevens die u wilt afdrukken. Als u een retouradres vermeld op de envelop wilt, vinkt u het vakje naast het woord 'afzender' en vul uw gegevens in. Als dit vakje is aangevinkt, hen de brief zal niet over een retouradres op.

5 Klik op het tabblad "Printer" op Volgende en selecteer de richting voor uw envelop in de printer. Uw standaard printer zal worden opgenomen op de bodem van de doos. U kunt klikken op "instellingen" om het te vormen, indien nodig.

6 Klik op 'nieuwe doc "om een ​​nieuw document te maken met een beeld van hoe uw envelop wordt afgedrukt. Plaats de envelop in de printer en klik op Bestand: Afdrukken in Open Office Writer.