Ik kan niet met de rechtermuisknop Klik in Microsoft Outlook

Een verrassend groot aantal van de "Outlook 2003" gebruikers klagen over een fout met behulp van de rechter muisknop-functie. Deze fout schakelt de functie waarmee ze met de rechtermuisknop op berichten in de inbox van een context menu waarmee ze beantwoorden of doorsturen van de boodschap (onder andere opties) te bekijken. Als je jezelf in deze situatie, heb je een paar opties kreeg deze mysterieuze bug op te lossen in het programma "Outlook 2003". Probeer elke optie totdat je er een die werkt voor u te vinden.

instructies

1 Open "Outlook 2003" op uw computer en wacht tot het programma te starten. Klik op 'Extra' in het menu en klik op 'Aanpassen'. Zoek de optie om "Reset Menu's en Werkbalken" en selecteer het. Restart "Outlook 2003." Je moet nu in staat zijn om met de rechtermuisknop op het opnieuw.

2 Zoeken naar een bestand met de naam "Frmcache.dat" met behulp van de functie "Zoeken". Hernoem dit bestand (bijvoorbeeld, noemen het "FRMCACHE.DAT.broken"). Quit dan start "Outlook 2003" te vinden rechts-Click-functie hersteld.

3 Vanuit het menu "Start" op uw computer, selecteer "Run." Voer '% USERPROFILE% \ Application Data \ Microsoft \ Templates' in het veld waar "USERPROFILE" is je gebruikersnaam. Kijk voor een bestand met de naam "Normal.dot." Dit slaat uw "Microsoft Word" templates. Klik en sleep dit bestand naar de prullenbak om het te verwijderen. Restart "Outlook 2003" te vinden rechts-Click-functie hersteld.