Hoe u een knop voor iWeb Maak

Hoe u een knop voor iWeb Maak


Apple's iWeb is een website creatie programma ontwikkeld door Apple, ontworpen om het maken van websites als visueel een proces mogelijk te maken. Sinds 2006 is iWeb een deel van de iLife-suite geweest; Het wordt standaard geleverd met de meeste Mac-computers. Om een ​​knop te maken in iWeb vereist het gebruik van een beetje van HTML, een web-codering platform dat internet browsers herkennen. Eenvoudig inbrengen deze HTML-code in uw iWeb-website met behulp van het hoofdscherm.

instructies

1 Open iWeb. Open uw gewenste website als het niet automatisch wordt geopend door het in het linkerpaneel te selecteren.

2 Selecteer "Media" in het menu onderaan. Sleep het HTML-fragment pictogram uit het Media paneel om de plaats op uw website die u wilt een knop te hebben. Selecteer "Toepassen."

3 Voer deze code in de HTML-snippet doos:

<Doel a href = 'Destination URL' = "_ top"

onmouseover = "document.sub_but.src = 'http: //yourdomain.com/onroll.jpg'"

onmouseout = "document.sub_but.src = 'http: //yourdomain.com/normal.jpg' '>

<Img width = "281" height = "55" border = "0" alt = "Beweeg uw muis over me" name = "sub_but">

</a>

De bestemmings-URL is de plaats waar de knop schakels en "http://yourdomain.com/normal.jpg" is het beeld van uw normale knop. Vervang dit beeld uw knoop met

"Http://yourdomain.com/onroll.jpg" is het imago van uw rollover knop. Vervang dit met het beeld van uw knoop wanneer een muis over het.

Hints

  • Maak de afbeelding rollover eruit het is in geduwd, iets anders dan de normale uiterlijk van de knop. Gebruik de toetsen spaarzaam. Als u een link nodig hebt, gebruik dan alleen maar tekst