Hoe krijg ik mijn domeinnaam op een webpagina?

Hoe krijg ik mijn domeinnaam op een webpagina?


Of u nu het starten van een bedrijf of een community groep, een website is een van de beste manieren om uw organisatie te promoten. Misschien heb je een leuk idee voor een Internet-adres, ook wel een domeinnaam. Als die naam beschikbaar is, zijn er een paar stappen tussen het hebben van het idee en het ophangen van een website op het adres. Zodra u de domeinnaam te registreren, het vinden van een web hosting service en bouwen van de website, bent u goed op uw manier aan het promoten van uw organisatie aan de wereld.

instructies

1 Een domeinnaam registreren als je dat nog niet hebt gedaan. U kunt de rechten om een ​​domeinnaam te kopen van registrars, zoals Go Daddy en Network Solutions. De jaarlijkse kosten van een naam kan verschillen afhankelijk van domein gebruikt, zoals ".com" ".CO" of ".NET".

2 Zoek een web hosting service. Gewoon omdat je hebt geregistreerd naam betekent niet dat je automatisch een website. U moet uw web hosting service te kopen. Veel registrars die domeinnamen verkopen bieden ook web hosting.

3 Bouw een website op uw domeinnaam internetadres. Doe dit zelf met de hulp en sjablonen van bedrijven als BuildYourSite.com en Network Solutions, of het huren van een professionele webdesigner.

Hints

  • Een domeinnaam werkt voor een hele website, niet slechts één pagina. Als je eenmaal een site up and running, kunt u veel webpagina's op dat domein. Bijvoorbeeld, zou een artikel op www.mysite.net in deze specifieke pagina adres: www.mysite.net/article1.