Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements

Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements


Een home movie is leuker en effectiever met een goede soundtrack. Het is gemakkelijk om een ​​soundtrack toe te voegen aan uw video met Adobe Premier Elements

instructies

1 Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements


In SCENE VIEW, in het menu bestand, kies Media ophalen en selecteer bestanden of mappen. Blader naar de juiste muziekbestand en klik op OK. Je ziet nu het bestand in de beschikbare media pallet. Selecteer het bestand en met je muis sleep deze naar de juiste plaats in de scène lijn.

2 Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements


Selecteer tijdslijn en je zult je video en audio te zien in de mijn project omgeving. Blader door de verschillende audio kanalen totdat u SOUNDTRACK.

3 Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements


De gele balk ingebed in de soundtrack is het volume van de soundtrack, kunt u het volume verhogen of verlagen door grijpen de gele lijn met je muis en naar boven of naar beneden.

4 Hoe om een ​​soundtrack met Adobe Premier Elements


Het venster naar de linkerbovenhoek van het venster project zal toelaten om gemakkelijk fade in of fade-out van de muziek. U kunt ook 'grab punten "toegevoegd aan de gele soundtrack balk om het volume te verlagen en te verhogen in de aangewezen gebieden van de film.

Hints

  • U kunt de clip volume aan te passen of te elimineren het geluid volledig bij gebruik van een soundtrack. Ga naar de AUDIO1 spoor, selecteer de track en verwijderen of het volume aan te passen met behulp van de gele balk voor de audio track. het audiospoor verwijdert, heeft geen invloed op de video.
  • In de tijdlijn weergave kunt u de soundtrack te snijden door het selecteren van de baan aan de ene kant tot u een gerichte pijl te zien, beweeg je muis in die richting om de soundtrack te korten. Misschien wilt u uw fade uit te breiden wanneer je dit doet.
  • Ergens je kan hebben om in te zoomen op de tijdlijn op de audio- en video correct te bewerken. Dit heeft geen invloed op de timing van de film, zal het alleen maar makkelijker om mee te werken te maken.
  • Vergeet niet om regelmatig op te slaan