Hoe te kopen PC Games Online Goedkope

PC games kunnen gemakkelijk worden verkregen door middel van meerdere locaties. Anders dan de typische retail planken, kunnen deze worden ingezien en verkregen door middel van online winkels, veilingsites en nog veel meer. Over het algemeen, moet u zich bewust van de verschillende aspecten die betrokken zijn bij de aankoop van games van een online retailer. Voordat u PC games online te kopen, zijn er verschillende opties en aanbevelingen die u uiteindelijk zal helpen met uw shopping ervaring.

instructies

1 Download PC games via een online streaming of download service. Hoewel deze bronnen zijn nog steeds in opkomst, is er al een grote verscheidenheid van het spel selecties die u direct op uw harde schijf kunt downloaden. Prominente bronnen omvatten Steam van Valve en IGN Direct2Drive service. Het gebruik van betaalmethoden zoals PayPal of een creditcard, de online pc-games die je koopt bij de betaling direct beschikbaar zijn. Op zijn beurt, deze methode helpt voorkomen verzendkosten en vertragingen.

2 Koop PC games online met behulp van gebundelde aanbiedingen. Of je je spel te downloaden of te betalen voor een fysieke titel, kan een online retailer een prijsverlaging bieden als je eenmaal een bepaald aantal aankopen te doen. Dit is een klassieke methode waarbij zowel offline als online winkels runnen hun bedrijf; als u meer dan een PC game te kopen, je hebt niets te verliezen, maar zeker veel te winnen.

3 Koop gebruikte pc-games wanneer het verwerven van een fysieke titel. De algemene overtuiging dat games gebruikt niet goed werken kan worden beschouwd als een mythe. Als je PC games online te kopen, het verwerven van een gebruikt item betekent niet noodzakelijk dat het is gebonden aan worden bekrast of anderszins beschadigd. Vaak kunnen gebruikers nieuwe pc game releases te kopen en later vragen om een ​​terugbetaling als de titel niet aan hun verwachtingen voldeed. Als gevolg hiervan, zijn online retailers gedwongen om hun klanten te informeren dat het spel is niet nieuw en de prijs is over het algemeen verlaagd.

4 Kijk in de inhoud of details van het spel. Bij het maken van een fysieke spel te kopen, kan een spel winkel te adverteren speciale functies voor online-only klanten. Bijvoorbeeld, terwijl een spel gekocht in offline winkels de verwachte game-ervaring kan brengen, zijn online tegenhanger kunnen worden gebundeld met een verwante game add-on of strategie gids. In deze gevallen kan de prijs van het PC spel iets hoger dan het gewone spel versie. Voordat u PC games online te kopen, vermijd zinnen als "Game of the Year Edition" of "Special Edition", tenzij u specifiek wilt dergelijke game-versie te kopen.