Hoe maak je een Windows-register-bestand openen

Wanneer Microsoft Windows voor het eerst werd geïntroduceerd, elk programma dat liep had zijn eigen initialisatie, of "ini" bestand. Zoals meer programma beschikbaar kwamen, werd het moeilijk om alle INI bestanden te beheren. Toen Windows 95 werd uitgebracht, een nieuwe methode voor initialisatie van het systeem en het programma, genaamd de "register" goedgekeurd. Hoewel nog steeds in meerdere bestanden zijn opgeslagen, kan het register gemakkelijk te bereiken met een gereedschap voorzien van Windows genaamd "regedit." De registerdatabase bestaat uit "sleutels" en "waarden" die kunnen worden gelezen of bewerkt.

instructies

1 Open het menu "Start", selecteer "Uitvoeren ..." en typ "regedit" in het tekstvak. Dit zal de register-editor te openen.

2 Bekijk de subsleutels en waarden door te dubbelklikken op de toetsen in de rechterkolom. Het register database is geformatteerd op dezelfde wijze te werken aan de Windows verkenner, die u gebruikt wanneer u open gebieden zoals "Mijn documenten."

3 Vind specifieke registersleutels of waarden met behulp van de functie "Zoeken". Selecteer 'Bewerken' in de menubalk en klik vervolgens op "Zoeken ..." Voer de informatie die u zoekt in het tekstvak. Als u op zoek bent naar specifieke toetsen of specifieke waarden, kunt u selecteren of deselecteren deze selectievakjes als nodig is om uw zoekopdracht te verfijnen. Klik op "Volgende zoeken." Als u op zoek bent naar andere ingangen met dezelfde criteria, kunt u op "F3" naar het volgende optreden te vinden.

Hints

  • Als u probeert te reinigen van oude gegevens uit het register, is het beter om een ​​vrij beschikbare registry cleaner te gebruiken (zie bronnen) dan te proberen om het zelf te doen. Er zijn vele beschikbare die een goede baan van het schoonmaken van de oude gegevens van uw register kan doen.
  • Het register is het hart van het besturingssysteem. Een verkeerde bewerken kan het gehele systeem uit te schakelen. bewerk nooit uw register, tenzij je zeker dat je weet wat je aan het doen bent bent.
  • Maak altijd een back-up van uw systeem voordat het werken met het register.