Hoe kan ik alle programma's opnieuw installeren

Als je hebt gehad om Windows opnieuw te installeren na een harde schijf crash of een virus aanval, uw volgende stap is om de toepassingen die u had opnieuw te installeren. Het proces kan een beetje vervelend, want er is geen gemakkelijke manier van het installeren van al uw oude applicaties in een keer, maar er zijn een paar utilities om het proces te verlichten een beetje. Voor uw betaalde applicaties, zult u uw originele activeringscodes nodig.

instructies

1 Download uw gratis applicaties allemaal in een keer met behulp van een applicatie bundler. Sites zoals FreeNew.net en Ninite.com kunt u een aantal gratis applicaties te selecteren (web browsers, chatprogramma's, mediaspelers, brandende applicaties, etc) en ze zullen een installatiebestand voor u te maken. Sla het installatieprogramma op uw bureaublad, dubbelklik erop en volg de instructies op het scherm om alle applicaties tegelijk te installeren. Dit kan alles wat je nodig hebt, afhankelijk van de applicaties die je ooit gehad.

2 Plaats de applicatie cd of dvd in uw computer. Als u toepassingen hebt gekocht, moet u ze opnieuw installeren via hun oorspronkelijke installatie schijven. U kunt in staat zijn om een ‚Äč‚Äčinstallatieprogramma te downloaden van de website van de fabrikant. Dubbelklik op de schijf of gedownload installatieprogramma om de installatie te beginnen.

3 Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Vergeet niet uw naam van het product, activeringssleutels en serienummers in te voeren wanneer hierom wordt gevraagd. Deze zijn meestal te vinden op de CD of DVD verpakking, maar u kunt in staat zijn om uw activeringscode te vragen via de website van de toepassing als je hebt verloren of vergeten het.

4 Herhaal stap 2 en 3 als die nodig zijn voor de betaalde applicaties. Start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd gedurende het gehele proces en opnieuw na alle installaties zijn voltooid.