Hoe maak je een gratis professionele website te bouwen

Hoe maak je een gratis professionele website te bouwen


Voor elk bedrijf, groot of klein, kan een website wonderen doen voor het vergroten van het bewustzijn over uw bedrijf met een breder klantenbestand. Veel grote bedrijven huren deskundigen om een ​​professioneel bedrijf website te maken, maar als u uw eigen bedrijf je begint of een klein bedrijf, kan dit niet binnen uw budget. Zelfs als je weinig kennis over programmeren en webdesign, kunt u nog steeds het bouwen van een professionele website.

instructies

Webs professionele website

1 Navigeer naar de Webs Professional website (zie bronnen), waarmee u uw website te verbeteren met een blog, profielen van leden en uitgeversgroep. Selecteer een categorie in de keuzelijst, die helpt Webs categoriseren van uw website in een gebied dat het gemakkelijker voor de kijkers en potentiële klanten te vinden zal maken.

2 Vul het formulier in met een titel en de URL voor uw website, een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres. Maak het wachtwoord niet-persoonlijke als je van plan bent om uw website interactief te maken. Webs is voorzien van de functie "Rings", waarmee u uw website te linken naar andere websites en laat uw bezoekers om hun eigen inhoud te leveren.

3 Selecteer een sjabloon en controleer de gewenste pagina opties, zoals "Contact" of "Over mij." Controleer naast het Basic pakket, dat is de gratis optie.

4 Selecteer de "Content Box" koppeling en sleep de dozen rond de sjabloon om ze in de gewenste volgorde. Klik in elk vak om tekst in te voeren en afbeeldingen te uploaden. Nagelezen zorgvuldig en klik op 'Publiceren'.

WebStarts professionele website

5 Navigeer naar WebStarts (zie bronnen) en klik op "Sign Up." WebStarts is bijzonder geschikt voor het bedrijfsleven, omdat het stelt u in staat om een ​​forum, een winkelwagentje en een gemakkelijke manier om PDF-bestanden en andere documenten te uploaden toe te voegen. Vul het formulier in met een titel en de URL voor uw website, een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres.

6 Selecteer een categorie in de keuzelijst, die zal helpen WebStarts categoriseren van uw website in een gebied dat het gemakkelijker voor de kijkers en potentiële klanten te vinden zal maken. Selecteer een template design.

7 Selecteer "Pagina toevoegen" naar pagina's zoals "Contact" of "About Me" aan uw website toe te voegen. Sleep de content boxes rond uw sjabloon om het even welke volgorde. Klik in elk vak om tekst in te voeren en afbeeldingen te uploaden. Klik op de icoontjes op de werkbalk om Flash, video, audio en andere functies toe te voegen. Nagelezen zorgvuldig en klik op 'File' en 'Opslaan en publiceren. "

Weebly professionele website

8 Navigeer naar Weebly (zie bronnen) en vul het formulier in met een titel en de URL voor uw website, een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres. Weebly zal geen advertenties op uw gratis website. Daarnaast heeft een overeenkomst met Google AdSense, zodat u advertenties kunt inschakelen en het genereren van inkomsten op uw website.

9 Selecteer een sjabloon ontwerp en sleep deze naar het voorbeeldgebied hieronder. Sleep de content boxes rond uw sjabloon om het even welke volgorde. Klik in elk vak om tekst in te voeren en afbeeldingen te uploaden.

10 Selecteer "Pagina's" om nieuwe pagina's toe te voegen aan de bestaande. Nagelezen zorgvuldig en klik op 'Publiceren'.