Hoe maak ik een Managing Emotion PPT?

Hoe maak ik een Managing Emotion PPT?


Bij het maken van een PowerPoint-presentatie over hoe om emoties te beheren, altijd rekening houden met de potentiële doelgroep. Als de presentatie betreft emotie op het werk, kunt u zich richten op hoe je stress en werk te beheren onder druk. Als de presentatie betreft het beheer van emotie in de scholen, moet u overwegen het onderscheid tussen de stressvolle situaties bijzonder om elementaire, midden-en middelbare scholieren. De structuur van uw presentatie op een visuele manier met behulp van bullet points in plaats van lange alinea's. Gebruik grafische beelden, zoals foto's en grafieken waar mogelijk voor visuele rente.

instructies

presentatie Format

1 Maak een titel slide. Onder andere de titel van uw presentatie, zoals "Hoe kan ik Emotion Beheer," de datum waarop u bent het geven van de presentatie en de naam van de presentator of de presentatoren.

2 Maak een inleidende dia. Typ uw naam in het vak Titel. In het tekstvak, typt u een korte biografie met vermelding van uw referenties op het gebied van het beheer van emotie. Vergelijkbare maken dia's voor andere presentatoren, waaronder foto's van hen, indien beschikbaar.

3 Maak een agenda dia lijst van alle onderwerpen die u zal betrekking hebben op de presentatie. Mogelijke onderwerpen zijn "Confronting een Bully", "Omgaan met een moeilijke klant" en "Anger Management."

4 Begin met een verhaal of een voorbeeld van het belang van het beheer van emoties in een bepaalde situatie. Putten uit eigen ervaring, indien van toepassing. Gebruik bullet points in plaats van volledige alinea's. Gebruik een foto of grafiek om uw punt te illustreren.

5 Verplaatsen door middel van uw agenda. Maak het juiste aantal dia's voor elk onderwerp. Illustreren elk onderwerp met verhalen, feiten en grafieken of afbeeldingen.

6 Nodig leden van het publiek om vragen te stellen of opmerkingen te bieden als je gaat. Moedigen hun deelname door vragen te stellen aan het einde van een onderwerp, zoals "Hoe bent u omgegaan met onredelijke deadlines? '

7 Som van de presentatie met een lijst van actiepunten te helpen beheren emotie. Mogelijke items omvatten "Neem diep adem", "Focus op de positieve" en "Vermijd negatieve invloeden."

8 Geef een lijst van middelen die nader inzicht in positief denken en het beheer van emotie te bieden. Middelen omvatten leeftijd passende websites en boeken gemakkelijk toegankelijk zijn in ofwel een bibliotheek of boekhandel.

9 Open de vloer tot het laatste vragen en opmerkingen.

Hints

  • Het gebruik van bullet points met een enkele zinnen in plaats van volledige alinea's maakt het makkelijker voor je publiek om het scherm te lezen en te focussen op wat je zegt.
  • Print kopieën van uw presentatie om uit te delen aan uw publiek. Dit zal hen in staat stellen om mee te gemakkelijker te volgen en hebben toegang tot de lijst van middelen.
  • Onder meer blanco pagina's aan het einde van de presentatie voor de leden van het publiek om aantekeningen te maken.
  • Emotioneel geladen materiaal kan vluchtige gevoelens opwekken. Als je je presentatie geven, het behoud van een rustige houding en bereid zijn om boos of overstuur leden van het publiek te bezweren.