Feiten over Skyping

Skype is een van de toonaangevende internet communicatie bedrijven. Ze werden opgericht in 1993 en later gekocht door eBay in 2005. Zij bieden een van de meest betrouwbare en technologisch geavanceerde diensten die beschikbaar is --- het stelt mensen in staat van bijna overal te communiceren in de wereld, zolang er een internetverbinding. Hoewel 30 procent van de Skype-gebruikers gebruiken voor zakelijke doeleinden, velen gebruiken voor recreatieve communicatie.

Instant Messaging

Een van de kenmerken die Skype biedt, is instant messaging voor iedereen in de wereld die zich aanmeldt gratis met Skype. Instant messaging is niets nieuws, want er zijn veel andere bedrijven, zoals AIM, Yahoo en Google die zijn voorzien van instant messaging jaar voor Skype.

Voice and Video

Wat maakt Skype veel geavanceerder en unieke dan andere vormen van messaging-programma's, zoals Yahoo of Google, is de video- en spraakcommunicatie. Skype biedt gratis voice- en videocommunicatie aan iedereen die het programma dat een microfoon en videocamera heeft gebruikt.

Vaste lijnen en mobiele telefoons

Skype kunnen gebruikers van mobiele telefoons te bellen; Anders dan de andere diensten, bellen mobiele telefoons en vaste lijnen is geen vrije Skype service. Mensen die mobiel of vaste lijn bellen gebruiken zijn verplicht om een ‚Äč‚Äčklein bedrag per minuut betalen voor deze mededeling.

dagelijkse gebruikers

Skype heeft miljoenen mensen die afhankelijk zijn van Skype voor de communicatie per dag. Skype eindigde 2008 met meer dan 405 miljoen gebruikers --- tot 47 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Het bedrijf liet een netto-omzet van $ 145.000.000 met een totale omzet van $ 550.000.000 in 2008.

gelijktijdige gebruikers

Skyping is uiterst betrouwbaar --- geworden aangezien er 15 miljoen gelijktijdige gebruikers en meer dan 300.000 gelijktijdige gesprekken op een gegeven moment gemiddeld. Skype vertegenwoordigt meer dan 8 procent van 's werelds internationale belminuten. Skype is ook beschikbaar als download in meer dan 28 talen en is beschikbaar in de meeste landen over de hele wereld.