Hoe maak je 3 dimensionale Flash CS3 Buttons Navigation

Hoe maak je 3 dimensionale Flash CS3 Buttons Navigation


Vanaf het moment van zijn zending in 1996, heeft Flash (of Future Splash, zoals het oorspronkelijk heette) een nietje op het web geworden. De mogelijkheid om interactie op een website is een ongelooflijk belangrijke troef. Het laat de website om meer kijkers te behouden, en op zijn beurt kan de website om meer geld te verdienen. Flash heeft webgebruikers toegestaan ​​de vrijheid van keuze. Een knop is meestal de eerste stap in de goede richting naar waardoor websites om interactiviteit te demonstreren.

instructies

1 Open Flash CS3. Ga naar "File"> "Nieuw." Wanneer u een nieuw pop-up venster, selecteer "Flash-bestand (Action Script 3.0)." Druk op de knop "OK".

2 Maak drie cirkels in aflopende hoogte met de ovale tool. Er moet een grote cirkel, een medium is, en een kleinere zijn. Het medium cirkel moet slechts iets kleiner dan de grotere cirkel. De kleinere cirkel moet twee keer kleiner dan het medium cirkel.

3 Hoe maak je 3 dimensionale Flash CS3 Buttons Navigation

Kijk om deze look te bootsen.

Selecteer de Paint Bucket Tool. Dubbelklik op de Fill kleur in de toolpaneel. Dit moet openen van een nieuwe pop-up venster. Selecteer de zwarte en witte radiale gradiënt Fill. Even aannemen dat de cirkel een klok. verdubbelen Klik nu op de grotere cirkel op de 11 plek. Dit moet de cirkel met een radiaal verloop, dat lichter is in de richting van de plek waar je geklikt op te vullen. Vul het medium cirkel op de vijf ter plaatse. Pluk de rode radiaal verloop, en klik op de 11 plek van deze cirkel.

4 Omzetten op deze knop om een ​​symbool door te gaan naar Invoegen> Nieuw symbool. In het pop-up venster, klikt u op het type-knop en druk op OK. Dit moet de knop in een nieuw tijdlijn. De tijdlijn heeft Up, Over, Down and Hit.

5 Klik op F6 om keyframes toe te voegen aan alle van de posities. Klik op de hover keyframe en verander de kleur van de rode binnenste cirkel. Doe dit voor de andere posities.

6 Ga naar Besturing> Film testen. Test uw knop en tweak indien nodig.