Hoe een uitgepakte map kopiëren naar de Wortel van een Flash Drive met behulp van VistaWindows Vista kunt u gemakkelijk hele mappen op een USB flash drive met Windows Verkenner te kopiëren. Als de map wordt uitgepakt, dan is dit vereenvoudigt de overdracht, omdat je niet nodig om alle bestanden uit te pakken voordat u gaat kopiëren. Echter, voordat u kopieert moet u controleren of u voldoende ruimte op uw flash drive naar de uitgepakte map en de inhoud te houden hebben.

instructies

1 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort op uw Vista-computer.

2 Klik op "Map openen om View Files" in het venster AutoPlay om Windows Verkenner te openen.

3 Klik rechts op de flash drive letter van het linkerpaneel van Windows Verkenner en klik op 'Eigenschappen'. Kijk voor de hoeveelheid vrije ruimte op het apparaat.

4 Navigeer naar de map die u wilt kopiëren, klik met de rechtermuisknop en kies 'Eigenschappen'. Kijk voor "Size" om de totale grootte van de map en de inhoud ervan te zien. Als dit nummer is kleiner dan de vrije ruimte op de flash drive, dan kun je het kopiëren zonder dat u ruimte vrij te maken. Als de map groter is dan de hoeveelheid vrije ruimte op de flash drive, moet u bestanden van de flash drive of map totdat u voldoende ruimte op de flash drive naar de map te houden hebben.

5 Klik met de rechtermuisknop op de map, ga naar "Stuur naar" en selecteer de flash drive brief aan de map en de inhoud automatisch te kopiëren naar de root van de flash drive.