Hoe te verwijderen van de 'Ken Burns' Effect foto's in het iMovie HD

Hoe te verwijderen van de 'Ken Burns' Effect foto's in het iMovie HD


Wanneer u foto's te brengen in de tijdlijn van iMovie HD, geeft het programma automatisch de foto's van de "Ken Burns" effect --- die langzaam pannen van links naar rechts of op en neer over de foto. Hoewel dit nuttig in het geval kan zijn als je nodig hebt om uw foto's te geven wat beweging, het is niet passend in elk geval. Maar voordat je gooit je handen in afschuw, is er een gemakkelijke oplossing om het effect te verwijderen.

instructies

1 Open het project u werkt in iMovie en sleep deze naar de tijdlijn.

2 Beweeg de cursor over de foto die u wilt aanpassen, totdat de bloemvormige pictogram in de rechterbenedenhoek van de foto weergegeven. Klik op de pijl naast het pictogram en selecteer "bijsnijden, Ken Burns & Rotation" uit het drop-down menu. Dit opent de foto in de Video Viewer in de rechterbovenhoek van het scherm en toont de rode en groene kaders over de foto. Dit zijn de begin- en eindpunten voor het Ken Burns-beweging.

3 Klik op "Fit" of "Crop" aan de bovenkant van de doos Video Viewer. "Fit" maakt de foto past volledig binnen het scherm --- en misschien zwarte 'vleugels' die op de zijkanten om de gehele foto weer te geven. "Crop" kunt u de foto naar het gedeelte van de foto die u wilt zien te tonen bij te snijden. Zodra u een van deze twee opties hebt gekozen, vervangt de Ken Burns-effect.