Hoe maak je een Hiss elimineren als u opneemt van Total Recorder

Hoe maak je een Hiss elimineren als u opneemt van Total Recorder


Total Recorder software stelt u in staat om op te nemen wat je hoort op je computer speakers. Bijvoorbeeld, als je luistert naar Internet Radio, kunt u Total Recorder gebruiken om muziek te nemen van online stations en op te slaan op uw harde schijf. Geluidskwaliteit varieert tussen audiobronnen. Resterend "sissen" kan achtergrondruis om opnamen die u vastlegt toevoegen. Verwijder dat sissen en te genieten van heldere, schone geluid met behulp van een Total Recorder add-on.

instructies

Installeren van add-on

1 Bezoek de Total Recorder "Downloads" pagina. Zoek de "Audio Restoration Add-on" punt onder de pagina "Add-on". Deze add-on verwijdert gesis van Total Recorder audio.

2 Klik op de "Free Download" knop naast het item. Een pop-up venster geopend.

3 Klik op de knop "Save File" in dat venster om het bestand op te slaan op uw harde schijf.

4 Zoek dat bestand na het downloaden en dubbelklik erop. Een wizard leidt u door het installatieproces en installeer de add-on in Total Recorder.

configureren

5 Lanceer Total Recorder. Klik op de "Process" knop aan de bovenkant van de gebruikersinterface. Een drop-down menu wordt geopend.

6 Klik op "Audio Restoration 'en klik op' Hiss Removal" naar de "Hiss Removal" pop-up venster te openen. Het venster bevat een "Playback" tekstvak en een "Opname" tekstvak.

7 Zoek de "Geluidsniveau" slider. Deze schuif regelt de hoeveelheid ruis Total Recorder verwijdert. Klik en sleep de schuifregelaar naar rechts om meer ruis te verwijderen, of sleep deze naar links om minder te verwijderen. De softwareleverancier adviseert niet het slepen van de schuifregelaar helemaal naar rechts. Dit kan vervorming van het geluid veroorzaken. Overweeg om de schuifknop in de standaardpositie in eerste instantie. Je kunt het later aanpassen als je nodig hebt om de waarde te tweaken.

8 Zoek de "nauwkeurigheid" slider. Sleep deze naar de rechter om de juistheid van de ruis te verwijderen software te verhogen. Sleep de schuifregelaar naar links om de nauwkeurigheid te verlagen. De softwareleverancier beveelt het verlaten van de schuifknop in de buurt van het midden van de positie op de schaal.

9 Klik op de "Save As" knop in de sectie "Preset" als u wenst om uw slider instellingen op te slaan. De "Saving Preset" pop-up venster geopend. Voer een naam voor de voorinstelling en klik op "OK" om het pop-up venster te sluiten. presets te besparen is een ideale manier om de verschillende instellingen ruis verwijdering toepassen op verschillende opnames. Bijvoorbeeld, als je een vooraf ingestelde naam op te slaan "Maximum", dat preset "Geluidsniveau" schuifknop kan worden ingesteld op een hoge waarde. Een andere preset met de naam "Minimum" misschien minder ruis te verminderen.

10 Zoek de "Bypass" vakje aan de onderkant van het venster "Hiss Removal". Later, als een opname wordt afgespeeld, kunt u het venster "Hiss Removal" te openen en controleer of doos. Hiermee wordt voorkomen dat Total Recorder van het verwijderen van gesis tijdelijk.

11 Zoek de "residuele Output" in. Je kunt ook een vinkje in dat vakje als een opname wordt afgespeeld. Als u dit vakje aanvinkt, zal Total Recorder alleen het geluid dat het verwijderen van spelen.

12 Klik op de kleine "X" knop in de rechterbovenhoek van het venster "Hiss Removal" om het venster te sluiten. De volgende keer dat je audio opnemen met behulp van Total Recorder, zal het gesis instellingen die u ingesteld van toepassing.

Verwerk een enkel bestand

13 Back-up van het bestand dat u wilt verwerken. een back-up te besparen zorgt ervoor dat u niet uw originele bestand verliezen.

14 Lanceer Total Recorder en druk op "Ctrl + O." Een bestand selectie venster wordt geopend. Zoek het bestand dat u wilt bewerken en dubbelklik erop om het te openen.

15 Klik op "Process" en vervolgens "Audio Restauratie." Klik op "Hiss Removal" om het venster "Hiss Removal" te openen.

16 Klik op "Playback" om het geluid te luisteren. Pas de "Geluidsniveau" en "nauwkeurigheid" sliders om ruis te verwijderen als de hoorspelen.

17 Klik op "Apply to File" om de ruis uit het bestand te verwijderen. Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van het venster "Hiss Removal" om dat venster te sluiten.

Hints

  • Om een ​​gesis verwijdering preset die u hebt gemaakt toe te passen, opent u het venster "Hiss Removal", zoals beschreven in deze stappen. Klik op de "Preset" drop-down box en selecteer de instelling die u wilt gebruiken. Toekomstige opnames zullen de instellingen die preset gebruiken om achtergrondruis te verwijderen.