Hoe kan ik een Dell Laptop Case Open

Hoe kan ik een Dell Laptop Case Open


Laptops zijn een van de grote computer innovaties. Echter, voor alles wat ze bieden een gebruiker, zijn er nog een paar nadelen aan het bezitten van een laptop. Het oplossen van eventuele problemen, zowel kleine als grote, zal in het algemeen kost eigenaar van de computer onnodig veel geld als hij neemt het om een ​​professionele voor reparatie. Begrijpen hoe je een Dell-laptop veilig en correct te openen kunnen gebruikers in staat om te beoordelen en vast te stellen een aantal van de meest voorkomende problemen in verband met laptop onderhoud zelf.

instructies

1 Zet uw computer uit en koppel alle stroombronnen. Haal het netsnoer van de kant van de laptop en verwijder de interne batterij. Om de interne batterij te verwijderen, draait u de laptop over en zoek de knop accu release. Houd de knop ingedrukt als u de accu te trekken uit zijn behuizing.

2 Zoek en verwijder de harde schijf van de laptop. De harde schijf wordt in het algemeen zich aan de linkerkant van de meeste nieuwere laptops van Dell. Om de harde schijf te verwijderen, schuift het uit van de kant van de computer. Voor oudere model van Dell laptops, moet u eerst losschroeven een klein plastic hoes die de harde schijf van het systeem verbergt alvorens het gratis kan worden getrokken.

3 Verwijderen van de schroeven aan de onderkant van de notebook behuizing. Schuif de laptop rond, zodat u op zoek bent naar aan de achterkant van het systeem waar de scharnieren van het scherm bevinden zich. Aan de basis van elk scharnier een extra schroef die moet worden verwijderd. Met een kleine platte schroevendraaier, schuif de punt van de schroevendraaier in de opening op elke scharnier en voorzichtig omhoog tot u een zachte klik die aangeeft elk van de scharnieren zijn vrijgegeven horen.

4 Open het scherm zoals je normaal zou bij het inschakelen van uw computer. Zoek de kleine inkeping boven de rechter bovenhoek van uw toetsenbord. Steek de punt van de platte schroevendraaier in deze opening en zacht licht het paneel boven het toetsenbord te verwijderen. Van daar, til langzaam op de laptop scherm om het los te koppelen van het lichaam van de computer. Let op de twee draden die leiden uit de laptop scherm in het lichaam van de computer; zeker niet te tillen zo hard dat je deze draden los te koppelen. Leg het scherm opzij vlak, waardoor voldoende speling dat de draden kunnen rusten zonder enige stam.

5 Klap het toetsenbord op het eerste gezicht aan de metalen plaat die eronder bevindt bloot te leggen. Met behulp van de Phillips schroevendraaier, draai elk van de schroeven waarmee de metalen plaat op zijn plaats houden. Zodra de schroeven zijn verwijderd, til de plaat gratis en opzij leggen. Volg aansluiting van het toetsenbord naar beneden naar de plaats waar zij zich houden aan het moederbord. Til op de kleine plastic tab die naar beneden houdt de aansluiting en trek het toetsenbord vrij. Je zal nu in staat zijn om de twee helften van de laptop plastic behuizing te scheiden van de interne onderdelen van de computer te zien.