Hoe maak je Plaats een treinstation in SimCity 4

Hoe maak je Plaats een treinstation in SimCity 4


SimCity 4 van Maxis is een stad simulator waarin je bouwen en exploiteren van een grootstedelijk gebied dat bestaat uit kleinere stad onderverdelingen. Een van de belangrijkste aspecten van het succesvol kweken van een stad in SimCity 4 is de juiste plaatsing van een transport systeem waarmee de burgers van uw stad om te reizen in het hele gebied. Terwijl de meeste burgers kunnen rijden om thuis te werken of winkelen, het bouwen van spoorwegen helpt om files te houden, waardoor voor burgers gelukkiger en schonere steden. Rail plaatsing is slechts het begin van de bouw van uw openbaar vervoer systeem wel. Je moet ook goed te plaatsen treinstations, waardoor uw stad burgers toegang tot het transport systeem zoals u het op te bouwen.

instructies

1 Zoek het midden van een woonwijk ergens in je stad om te dienen als uitgangspunt voor uw trein. Zoek een centraal punt, dat sterk is opgebouwd, die als veel flatgebouwen mogelijk. Zoek het midden van een commerciële of industriële zone in de buurt van de residentiële zone om te dienen als de bestemming voor uw trein. Residentiële zones zijn die met een groene achtergrond terwijl commerciële zones hebben een paarse achtergrond en industriële zones een gele achtergrond. Druk op de pauzeknop om het spel te stoppen.

2 Open het menu Build en selecteer vervolgens de wegen en spoor icoon. Selecteer spoorbaan en het opbouwen van een spoorlijn tussen de twee zones. De spoorweg zal alles het is geplaatst over zo een route die zo weinig effect mogelijke informatie over de stad, het vernietigen van enkele bebouwde kom, of het verwijderen van enkele grote wegen heeft selecteren vernietigen.

3 Open het menu Build en selecteer het openbaar vervoer icoon. Selecteer het station en plaats een station aan beide uiteinden van de spoorweg. Zorg ervoor dat u het station zo instellen dat de pijl op de voorkant wijst in de richting van een weg om de toegang voertuig naar de trein mogelijk te maken.

4 Druk op de pauzeknop om het spel opnieuw te beginnen. Kijk als de sim burgers massaal naar uw nieuwe trainline.

5 Vergroot het bereik van de spoorweg door het toevoegen van meer spoor en extra stations aan de spoorlijn. Sluit aangrenzende sectoren bouw door het uitvoeren van een track uit de zijkant van het scherm. Er verschijnt een pijl wijst de aangrenzende sector. Verlaat de sector scherm om de belangrijkste SimCity kaart en kies vervolgens de aangrenzende sector. Er verschijnt een pijl aan de rand van het scherm het dichtst bij de sector waar u het spoor liep. Sluit de nieuwe track van dit punt aan de spoorlijn van de eerste sector voort te zetten in deze nieuwe sector.