Hoe maak je jezelf een Chibi

Hoe maak je jezelf een Chibi


Een chibi is een een anime stijl stripfiguur. Chibi hebben overdreven en kinderlijk functies, zoals grote ogen en monden. In de stijl die ze zijn kleiner en meer leuke dan andere cartoon-stijl karakters. Je hoeft niet aan een animatie vaardigheden om jezelf een chibi hebben, maar er zijn tal van gratis online programma's om u te helpen. Als je jezelf een chibi, kun je het gebruiken als een avatar voor sociale netwerken of bulletin boards, print het uit en hang het op uw muur, of het gebruiken als achtergrond voor je desktop.

instructies

1 Open een gratis Chibi creator programma online. Sommige zijn voorzien van lichamen, anderen gewoon gezichten, kies er een die je eigen stijl past.

2 Sleep het haar, kleren en gelaatstrekken op uw Chibi. Selecteer van de Chibi uw ogen, haar en huid kleuren.

3 Neem een ​​screenshot. Op veel Windows-computers, zal er een Print Screen (of "PrtSc") toets op het toetsenbord zijn. Op een Mac, kunt u dit doen door het openen van de "Grab" applicatie.

4 Open het screenshot bestand. Gebruik de tool Selecteren om een ​​kader rond de chibi te tekenen. Selecteer "Kopiëren" in het menu Bewerken.

5 Plak je Chibi in welke locatie u wilt. U kunt het plakken in een document af te drukken, of plak het in uw profiel voor sociale netwerken of bulletin board posten.