Hitte problemen met een MacBook Unibody 15

Hitte problemen met een MacBook Unibody 15


Warmte is een natuurlijk bijproduct van de elektrische bediening, en de MacBook Pro Unibody 15-inch laptop herbergt vele krachtige elektronische componenten. Deze delicate maar toch ingewikkelde stukken van de elektronica warmte als je je MacBook te gebruiken, en deze warmte kan de onderzijde van uw laptop voelt warm aan. Hoewel een bepaalde hoeveelheid opgewekte warmte is normaal, kan te veel een bedreiging voor uw MacBook's gezondheid en bleef functionaliteit opleveren.

koelen maatregelen

De MacBook heeft een ingebouwde koelsysteem om te helpen voorkomen dat de warmte creëert tijdens het gebruik. Zit bovenop en zeer dicht bij de belangrijkste processor chip is een ventilator en heatsink, die weg te trekken van de warmte die door de chip. Deze warmte wordt afgevoerd door een ontluchter aan de achterkant van de laptop, die ook helpt om koelere lucht naar het inwendige van de machine.

oververhitting Oorzaken

Oververhitting treedt in het algemeen om drie fundamentele redenen: het koelen van problemen, een geblokkeerde vent of een laptop overwerkt. Als uw interne ventilator en heatsink vuil of slecht functioneren, zijn ze niet efficiënt verplaatsen van de warmte uit je MacBook, waardoor oververhitting bemoedigend. Een enkele vent biedt luchtstroom voor je MacBook, en als dit is geblokkeerd, kan de interne warmte te bouwen aan schadelijke niveaus. Uw interne componenten te genereren meer warmte als ze werken, en hoe meer eisen die u op hen plaatst, hoe heter ze lopen.

Oplossingen

Gebruik de handleiding van de gebruiker in staat om je MacBook te demonteren en te inspecteren de ventilator en heatsink op tekenen van beschadiging of vuil, en maak ze schoon met ingeblikte lucht om een ​​goede warmteafvoer te promoten. Beweeg je MacBook naar een goed geventileerde ruimte en zorgen voor de opening aan de achterkant van de machine is gratis en vrij van verstopping. Bovendien sluit alle onnodige programma's om de spanning op de interne onderdelen van de MacBook te verminderen.

het voorkomen

Hoewel je niet volledig kan voorkomen dat uw MacBook vanuit het genereren van enige hitte, kunt u helpen voorkomen dat oververhitting door het vermijden van de belangrijkste oorzaken. Regelmatig gebruik ingeblikte lucht om de ventilatoren schoon te maken en ventileren van je MacBook door te blazen door de lucht vent om eventuele verzamelde stof of pluisjes te verwijderen. Gebruik altijd uw laptop op een stevige ondergrond, nooit op een zachte sprei of kussen, om te voorkomen dat het blokkeren van de ontluchter. Regelmatig zoeken naar eventuele updates beschikbaar zijn voor uw besturingssysteem om mogelijke operationele problemen op te lossen.