Hoe maak je Sluit een Powerbook G4 op een tv

Hoe maak je Sluit een Powerbook G4 op een tv


Of u wilt een film van uw computer te kijken of muziek video's voor een feestje, de S-video adapter voor de Powerbook G4 verbindt uw laptop rechtstreeks op uw televisie, die u toestaat om video weer te geven van uw laptop. Hoewel de computer wordt geleverd met de S-video-adapter, moet u een audio-kabel moet apart worden aangeschaft met het oog op het geluid af te spelen vanaf uw laptop. Audio kabels kan worden gevonden op elektronische of computer winkels en variƫren in prijs afhankelijk van het merk.

instructies

1 Sluit uw S-video adapter in-uit-poort van de computer. Steek het andere uiteinde in de haven van uw televisie.

2 Sluit de audio kabel aan op uw computer. Sluit de miniplug-naar-RCA-kabel in de "Headphones 'poort aan de zijkant van uw laptop verschijnt, en sluit het andere uiteinde op de televisie-poort.

3 Detecteren uw apparaat. Houd en laat de "Command" en de toets "F2". Uw laptop zal de televisie detecteren en open uw weergave-instellingen.

4 Handmatig video-instellingen aan te passen. Klik op "System Preferences" op uw dock of klik op het icoon "Apple" aan de bovenkant van je scherm, en klik op "System Preferences" uit het drop-down menu. Klik op het pictogram "Displays" in het venster Systeemvoorkeuren, en de weergave-instellingen aan te passen aan uw televisie scherm. Vink het vakje aan naast "Video Mirroring" om het scherm van de televisie overeenkomen met uw laptop scherm.