Hoe maak je een moederbord wachtwoord voor een Dell Dimension XPS T450 Clear

Hoe maak je een moederbord wachtwoord voor een Dell Dimension XPS T450 Clear


Het moederbord ondergebracht in uw Dell Dimension XPS T450 maakt gebruik van het BIOS-programma om te controleren elk van de hardware onderdelen zijn compatibel en goed werkt. Het BIOS heeft ook een aantal belangrijke systeeminstellingen die mogelijk problemen kunnen veroorzaken als ze worden gewijzigd, dat is de reden waarom Dell biedt een moederbord wachtwoord optie. Als u wilt wissen van de bestaande moederbord wachtwoord, moet u het XPS T450 BIOS menu te laden.

instructies

1 Zet uw Dell Dimension XPS T450. De macht van de computer weer aan en druk op de toets "F2" wanneer het Dell-logo verschijnt op het scherm.

2 Voer het huidige moederbord wachtwoord in en druk op "Enter" om de BIOS menuscherm. Navigeer naar de "Security" rubriek door twee keer op de pijl naar rechts te drukken.

3 Ga naar het menu optie 'Set Supervisor Password "en tik op" Enter. " Voer het huidige moederbord wachtwoord in en druk op de "Enter".

4 Druk op "Enter", zonder te typen in een vervangend wachtwoord om duidelijk uit de huidige moederbord wachtwoord. Scroll naar beneden naar de "Clear User Password" menu-optie en druk op 'Enter' Als u ook wilt de huidige gebruiker wachtwoord te wissen.

5 Ga naar het menu "Exit" door twee keer op de pijl naar rechts te drukken. Markeer de "Exit and Save Changes" optie en druk op "Enter." Ga naar de optie "Ja" en tik op "Enter."

Hints

  • De optie "gebruikerswachtwoord" wordt de gebruiker gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren voordat het laden van de Dimension XPS T450 besturingssysteem. De "supervisor wachtwoord" wordt de gebruiker gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren voordat u het BIOS menu.
  • U kunt ook verlaat het BIOS menu en eventuele wijzigingen die u hebt gemaakt opslaan door op "F10" en dan te kiezen voor "Ja."
  • U kunt het moederbord wachtwoord van uw Dell Dimension XPS T450 niet duidelijk als u het huidige wachtwoord eigenlijk niet weten. Neem contact op met Dell Customer Support Center voor hulp als u het wachtwoord bent vergeten of het werd door iemand anders in te stellen.