Hoe krijg je een AdSense-account opnieuw opneemt

Hoe krijg je een AdSense-account hersteld. Een klik te veel kan uw AdSense-account verboden wegens fraude te krijgen. Ongeldige klikken zijn de belangrijkste reden voor een verbod, omdat ze in strijd zijn Google's Terms of Service. U mag alleen te weten wanneer je een e-mail of u kunt niet inloggen op uw AdSense-account. Betwisten deze overtreding met Google kan enige tijd duren, maar als je geduldig zijn en de volgende stappen kunnen zij het account te herstellen.

instructies

1 Schrijf naar Google om uit te leggen dat je niet hun Algemene gebruiksvoorwaarden hebben geschonden. Houd uw toon aangenaam en bieden om bewijs te leveren om aan te tonen dat alle klikken op uw site zijn legitiem. Kruipen een beetje indien nodig en vragen om een ​​menselijke beoordeling. Google vraagt ​​u om informatie voordat zij overwegen uw beroep.

2 Verstrekking van de door Google over uw uitgever-id, website-URL, de bron van uw verkeer, doelgroep van uw site en alle andere relevante informatie gevraagd. Dit zal laten zien Google dat je serieus bent over uw beroep zijn.

3 Verzamel bewijs van de redenen voor de verdachte klikken die hebben geleid tot de Adsense ban. Soms is een sterke stijging in het verkeer kunnen kijken verdachte, maar als een van uw pagina heeft vermeld op Digg, dat is een mogelijke verklaring. Server logs kunnen ook zien of het verkeer is geldig, dus een back-up van deze houden.

4 Doorgaan om de paar dagen de tijd om Google te schrijven. Vraag voor updates over het evaluatieproces en omvatten meer bewijzen die u geval zal ondersteunen voor het feit dat Google te heffen het verbod op uw AdSense-account.

5 Wachten op een beslissing. Het kan tot 30 dagen de tijd om een ​​besluit over de Adsense ban te krijgen. Als je genoeg bewijs van uw onschuld hebben verstrekt, zodra de beslissing is gemaakt, u een brief van Google dat je beroep succesvol is geweest te krijgen.

Hints

  • Hoewel je niet kunt inloggen op uw AdSense-account als er een ban, kunt u uw Adsense uitgevers-id in het AdSense-code op uw website te vinden. Het begint 'pub' of 'ca-pub'.
  • Hoe meer bewijs je verzamelt, hoe groter de kans is dat je het verbod op uw AdSense-account verwijderd zal hebben.
  • Het kan zo veel nemen als een maand om een ​​menselijke beoordeling van klikactiviteit te krijgen op uw site, dus je moet persistent.
  • Do juridische stappen niet bedreigen of de zaak zal worden vastgebonden in de juridische afdeling van Google voor de jaren voordat je een hoop op het krijgen van uw AdSense-account hersteld.
  • Niet plegen klikfraude of vrienden of familieleden aan te moedigen om te klikken op de advertenties op uw site. Dit is in strijd Google Algemene Voorwaarden en Google zal uw AdSense-account te verbieden.