Hoe om een ​​bedrijfsvermelding Dogpile

Dogpile is een zoekmachine die metasearch technologie maakt gebruik van om u te voorzien van een uitgebreide pagina met resultaten van de grote zoekmachines zoals Bing en Google. Dogpile brengt ook bedrijfsvermeldingen onder het tabblad van de website "Yellow Pages". Overweeg het toevoegen van uw eigen bedrijfsinformatie om te profiteren van de blootstelling die deze bron biedt. Met behulp van de SuperPages website - de bron die zakelijke gegevens bijdraagt ​​aan de Yellow Pages - uw eigen bedrijf vermelding toe te voegen aan Dogpile.

instructies

1 Launch SuperPage's "Get Nu gratis registreren!" pagina en geef uw bedrijf telefoonnummer in de "Business Telefoonnummer" tekstveld (zie bronnen). Klik op de knop 'Zoeken' als u klaar bent.

2 Typ de benodigde informatie, zoals "Business Name," in de tekstvelden. Voer optionele informatie zoals uw website adres waar wordt gevraagd. Klik op de knop "Doorgaan" om verder te gaan.

3 Gebruik de menu's om aanvullende informatie te verstrekken zoals uw openingstijden en types van betaling die u accepteert. Klik op de knop "Doorgaan" als u klaar bent.

4 Controleer uw bedrijfsvermelding op de "Get Your Listing Opmerkelijke" pagina die verschijnt. Selecteer een pay koopoptie een prominenter weergegeven listing (indien gewenst), of klik op de "Nee, bedankt" knop aan de onderkant om de dienst gratis te houden.

5 Log in om te SuperPages als u een bestaande account, of geef uw e-mailadres in en selecteer de optie "Nee, ik ben een nieuwe gebruiker". Volg de aanwijzingen om een ​​nieuwe account aan te maken (indien van toepassing).

6 Lees de gebruikersovereenkomst die verschijnt en klik op de "I accept" box om verder te gaan. Klik op de "Complete My Order" knop om te eindigen uw vermelding toe te voegen aan SuperPages. Uw bedrijfsvermelding komt nu in Dogpile business zoekresultaten.