Hoe kan ik het BIOS Password Reset op een T42

De Lenovo ThinkPad T42 is een notebook computer beschikbaar in configuraties met 14.1- en 15-inch schermen en een verscheidenheid van Intel Pentium M-processoren. Net als veel andere notebooks, de ThinkPad T42 is voorzien van een functie waarmee de eigenaar om een ​​wachtwoord dat de computer vergt dan telkens wanneer deze wordt ingeschakeld in te stellen. Als de gebruiker niet in slaagt om het wachtwoord in te voeren, de computer onbruikbaar. Als u een ThinkPad T42 met een power-on wachtwoord dat u of een vorige eigenaar heeft ingevoerd, en heb je toegang tot dat wachtwoord niet meer hebben, een oplossing bestaat dat kan u toestaan ​​om het wachtwoord te resetten en weer toegang tot uw computer.

instructies

1 Beginnen met de ThinkPad T42 geplaatst face-down met de batterij en alle kabels verwijderd. Draai de computer, zodat het batterijcompartiment gezichten van je af.

2 Verwijder de kruiskopschroef van de front-linkerbovenhoek van de ThinkPad T42 naar de harde schijf caddy van de computer chassis los te maken. Schuif de vaste schijf caddy naar links om deze uit de computer te verwijderen.

3 Verwijder elke van de schroeven aan de onderzijde van de ThinkPad T42 gemarkeerd met toetsenbord-vormige pictogrammen. De 15-inch ThinkPad T42 heeft drie schroeven, en de 14,1-inch computer heeft vier. Draai de ThinkPad T42 over en opent het scherm.

4 Schuif het toetsenbord in de richting van het scherm met de plastic lip onder de knop. Wanneer de retentie toetsenbordlipjes komen uit onder de polssteun, til het toetsenbord omhoog totdat u toegang tot de data kabel aan te sluiten op het moederbord. Koppel de datakabel en verwijder het toetsenbord uit de ThinkPad T42.

5 Sluit het scherm en draai de ThinkPad T42 voorbij. Verwijder elke schroef gemarkeerd met een pictogram in de vorm van de touchpad van de computer. De 14,1-inch ThinkPad T42 heeft zeven schroeven, allemaal direct gepositioneerd onder de polssteun. De 15-inch ThinkPad T42 heeft 12 schroeven verspreid over de onderzijde van de computer.

6 Draai de ThinkPad T42 over en opent het scherm. Koppel de datakabel aansluiten van de touchpad op het moederbord. Til de polssteun en de touchpad off van de computer en zet het opzij. Als u een 15,0-inch ThinkPad T42, de polssteun bevat de rechthoekige plastic ring die rond het toetsenbord. Onder het touchpad, moet je nu in staat zijn om een ​​kleine batterij verpakt in een zwarte rubber materiaal te zien.

7 Koppel de kleine batterij uit de ThinkPad T42 moederbord door het opheffen van de plastic connector aan het uiteinde van de accukabel recht omhoog. Laat de draden niet trekken.

8 Vervang de ThinkPad T42 stopcontact en zet de computer aan. Laat het op te starten totdat het een foutmelding over de ontbrekende toetsenbord weergeeft, en sloot het vervolgens naar beneden. Het draaien van de ThinkPad T42 op met de reserve accu losgekoppeld stelt de power-on wachtwoord.

9 Sluit de ThinkPad T42 reserve batterij.

10 Vervang de touchpad / polssteun voor een 14,1-inch ThinkPad T42, of het touchpad / polssteun / toetsenbord bezel montage voor een 15-inch ThinkPad T42. Sluit de touchpad kabel.

11 Sluit de kabel van het toetsenbord en plaats het toetsenbord terug in het lichaam van de ThinkPad T42, zorg ervoor dat de vasthoudklepjes schuift onder de polssteun.

12 Sluit het scherm, draait u de ThinkPad T42 over en alle van het toetsenbord en de polssteun schroeven te vervangen.