Wat gebeurt er als ik niet gebruiken Mijn Google Voice-account?

Wat gebeurt er als ik niet gebruiken Mijn Google Voice-account?


Voice over Internet Protocol-technologie maakt het mogelijk om te plaatsen en telefoneren via uw internetverbinding te ontvangen, zonder gebruik te maken van een vaste of mobiele telefoon service. Google Voice is een voorbeeld van een VoIP gebaseerde calling application. Google Voice is gratis te gebruiken met ingang van de datum van deze publicatie, maar heeft een aantal eisen, waaronder de mate van gebruik die nodig is om een ​​account actief te houden.

Google Voice

Google Voice is een web-based programma waarmee u om te bellen via het internet te maken. Met Google Voice, ontvangt u een standaard telefoonnummer in uw netnummer, die u kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden. Het programma kunt u ook tekstberichten verzenden en ontvangen. Het programma werkt met uw Google-account; wanneer het is gekoppeld aan uw Gmail-account, kunt u plaatsen en gesprekken via uw Gmail-inbox te ontvangen. Google Voice heeft ook een Android-applicatie, die u kunt gebruiken om te bellen of sms'en via de internetverbinding van uw handset.

eisen

Met ingang van de datum van publicatie, Google Voice werkt als freeware. U moet een Google-account, die uw Gmail e-mail en Google Voice-nummer zal verbinden creëren. Je hebt de mogelijkheid om een ​​bestaand telefoonnummer te koppelen aan uw Google Voice-account voor het doorsturen. Na het aanmelden, zal je nodig hebt om in te loggen en maak ten minste één telefoontje elke negen maanden de tijd om uw account actief te houden, volgens de Google helpdesk. Als u niet voldoet aan de minimale vereisten, kan Google uw account te overwegen inactief en annuleer uw Google Voice-nummer.

reactiveren

Als je niet voldoet aan de minimale vereisten login en Google deactiveert uw account kunt u zich aanmelden voor een nieuwe Google Voice-account. U kunt uw bestaande Google-account informatie gebruiken om opnieuw aanmelden bij Google Voice. Echter, als Google je Google Voice-account geannuleerd, kunt u het telefoonnummer dat u oorspronkelijk had te verliezen. Tijdens het aanmelden, moet u wellicht een ander Google Voice-nummer te kiezen.

Google Voice App

Wanneer u de Google Voice-app uit de Android Market te downloaden, zal de app vereisen dat u in uw Google Voice-nummer en het wachtwoord in te voeren. Als uw account inactief gaat, moet u de app instellingen wijzigen om uw nieuwe Google Voice-nummer op te nemen. Dit kan login fouten veroorzaken, en je kan hebben om te verwijderen en de Google Voice-app op je telefoon te installeren.