Hoe kan ik WMV-bestanden af ​​te spelen op een PS3

WMV staat voor "Windows Media Video" en het is de video formaat dat wordt gebruikt door Windows Media Player, de inheemse programma voor Windows-computers. Als u wilt WMV-bestanden af ​​te spelen op je PS3, moet u ze daarheen te verhuizen van uw PC. U kunt dan spelen de film op de PS3 met behulp van de PlayStation controles.

instructies

1 Sluit uw flash-drive aan op de USB-poort van uw computer. Klik op "Open" wanneer het dialoogvenster verschijnt op het scherm en klik op "OK." folder van de drive wordt geopend.

2 Klik en sleep de WMV-bestand uit de mappen van de computer naar de map van de flash drive.

3 Zodra de overdracht is voltooid, klik met de rechtermuisknop op het pictogram van flash drive en selecteer "Eject" om de inhoud van de flash drive veilig te stellen voordat u deze uit de computer.

4 Koppel het station wanneer er een pop-up venster informeert je dat het ok is om het te verwijderen. Sluit hem aan op de USB-poort op je PS3.

5 Kies in het hoofdmenu op de PS3 en selecteer "Video's." Scroll naar beneden naar de USB flash-apparaat en selecteer de video die u wilt overbrengen. Selecteer de video met de "X" knop om het te spelen.